Preventief medisch onderzoek Teylingen

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Teylingen - PMO-Nederland speelt een leidersrol in het bevorderen van werknemersgezondheid en welzijn door ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Dit onderzoek is cruciaal voor het creëren van een energieker team. Het proces start met een gedetailleerde gezondheidsvragenlijst, gevolgd door een zorgvuldige analyse van belangrijke gezondheidsindicatoren onder andere bloeddruk, cholesterol en Body Mass Index (BMI). We zijn gericht op het vroegtijdig signaleren van eventuele gezondheidsrisico's bij werknemers. Onze methode, inclusief de mogelijkheid voor verdere diepgaande onderzoeken, is specifiek aangepast om aan de bijzondere behoeften van uw onderneming te voldoen. Door de focus te leggen op de gezondheid en het welzijn van uw personeel, richten we ons op het verbeteren van de werkomgeving, wat leidt tot verhoogde tevredenheid onder de medewerkers.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Preventief medisch onderzoek Teylingen

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Inzicht in gezondheids- en werkplekfactoren.

Arbowet

Onze PMO-diensten garanderen naleving van Arbowet artikel 18.

Meten is weten

Verminder verzuim door vroegtijdige herkenning van patronen met onze checks.

Zet in op duurzame gezondheid op werk in Teylingen met PMO

In Teylingen concentreren we ons volledig op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze werknemers, onmisbaar voor de vooruitgang van elk bedrijf. We zijn trots ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO) aan te bieden, dat we zonder problemen direct bij u op locatie uitvoeren. Deze service is met zorg samengesteld om zowel werkgevers als werknemers essentiële gezondheidsevaluaties te bieden. Dergelijke evaluaties bevorderen niet alleen een gezondere levenswijze, maar leiden ook tot een verbeterde werkomgeving en een hogere productiviteit. Stel je een werkplek voor waar elke medewerker zich gewaardeerd en vitaal voelt, met welzijn als kernwaarde. Dit gevoel van waardering is essentieel voor het verhogen van betrokkenheid en motivatie. Onze expertise ligt in het zorgvuldig uitvoeren van gezondheidsonderzoeken en het gedetailleerd communiceren van deze bevindingen. We verzekeren duidelijke en doeltreffende communicatie naar u als werkgever, zodat u altijd goed geïnformeerd bent over de gezondheid van uw team en de juiste vervolgstappen kunt bepalen.

Voordelen van een PMO:

  • Sterkere merkidentiteit: Bedrijven die bekendstaan om hun zorg voor werknemersgezondheid versterken hun merk en aantrekkelijkheid op de markt.
  • Verhoogde focus en concentratie: Een goede gezondheid draagt bij aan een betere mentale scherpte, wat essentieel is voor het uitvoeren van taken met hoge precisie.
  • Hogere klanttevredenheid: Tevreden en gezonde werknemers leveren betere service, wat positief bijdraagt aan de klantervaring.

Zet vandaag nog de stap voor een op maat gemaakt PMO en bundel krachten met ons om een levendiger en content team tot stand te brengen.

Preventief medisch onderzoek Teylingen
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!