Preventief medisch onderzoek Strijen

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Strijen - PMO-Nederland introduceert zijn PMO-diensten, ontworpen om organisaties effectief te ondersteunen bij het identificeren van gezondheidsrisico's onder hun werknemers. Ons veelzijdige aanbod omvat grondige gezondheidsvragenlijsten, precieze bloeddruk- en cholesterolmetingen, en uitvoerige BMI-beoordelingen, alle op maat gemaakt voor de eisen van werkgevers. Verder introduceren we aanvullende testopties voor een allesomvattende evaluatie van de gezondheid. Deze preventieve gezondheidsonderzoeken zijn met zorg ontwikkeld om werkgevers te helpen bij het stimuleren van gezondheid en welzijn binnen hun teams, gericht op het scheppen van een meer vitale werkplek en het verbeteren van het welzijnsniveau in het algemeen. Met een focus op preventieve gezondheidszorg, is het ons doel de fysieke en mentale gezondheid van werknemers te versterken, leidend tot vermindering van het ziekteverzuim en een stijging in productiviteit. Onze inzet voor welzijn op de werkvloer onderstreept het belang van een allesomvattende benadering van de gezondheid van werknemers, resulterend in een duurzame en constructieve bedrijfscultuur.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Strijen

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Directe evaluatie van de vitaliteit, teamdynamiek en werkplek van het personeel.

Arbowet

Overeenkomstig met artikel 18 van de Arbowet, die regelmatige PMO's eist, beantwoordt onze dienstverlening aan deze vereiste.

Meten is weten

Biedt duidelijkheid over de gemiddelde ziekteperiode en het verzuimpercentage bij het personeel. PMO draagt bij aan een reductie in het aantal zieke werknemers.

Streef naar een gezondere werkomgeving in Strijen met ons PMO.

In Strijen zet PMO-Nederland zich in voor de gezondheid en het welzijn van uw team met onze op maat gemaakte PMO's. Onze diensten, gericht op zowel werkgevers als werknemers, bieden essentiële gezondheidscontroles die niet alleen de levenskwaliteit van uw personeel verbeteren maar ook positief bijdragen aan de werksfeer en productiviteit. Visualiseer een werkomgeving waar de gezondheid van elke werknemer prioriteit heeft, wat leidt tot verhoogde betrokkenheid en motivatie. Ons deskundige team komt naar uw locatie om deze PMO's zorgvuldig uit te voeren, met focus op uitgebreide analyses en persoonlijke feedback. We zorgen voor transparante communicatie met u als werkgever, zodat u altijd op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw team en de nodige acties kunt ondernemen. Ons doel is het bevorderen van een gezondere werkplek door middel van toegankelijke en effectieve gezondheidsevaluaties.

Voordelen van ons PMO:
  • Versterking teamgeest: Onze PMO's bevorderen een sterke teamgeest door gezamenlijke gezondheidsinitiatieven, wat leidt tot een hechtere en productievere werkomgeving.
  • Individuele aanpak: We streven naar een methode waar elke werknemer zich erkend en gewaardeerd voelt.
  • Toegang tot specialistische zorg: We bieden directe toegang tot een netwerk van gezondheidsspecialisten, waardoor werknemers snelle en effectieve zorg krijgen.

Maak de keuze voor een gezondere werkplek vandaag nog. Neem contact op voor een speciaal voor u ontwikkeld PMO en werk aan een gezonder, blijer en efficiënter team.

Preventief medisch onderzoek Strijen
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!