Preventief medisch onderzoek Stein

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Stein - PMO-Nederland zet zich in voor het welzijn op de werkvloer door middel van onze vooruitstrevende PMO-diensten. Wij bieden uitgebreide gezondheidsonderzoeken, inclusief gedetailleerde vragenlijsten en nauwkeurige metingen van vitale functies, afgestemd op de behoeften van lokale ondernemingen. Onze diensten, van bloeddruk- en cholesterolcontroles tot BMI-analyses, zijn ontworpen om de fysieke en mentale gezondheid van werknemers te bevorderen, wat bijdraagt aan een vermindering van ziekteverzuim en een boost in productiviteit.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Stein

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Rechtstreekse waarneming van de energie, onderlinge verhoudingen en werkplek van de medewerkers.

Arbowet

In overeenstemming met artikel 18 van de Arbowet, dat de noodzaak van periodieke PMO's benadrukt, voldoen onze diensten aan deze eis.

Meten is weten

Geeft helderheid over de ziekteduur en het percentage ziekteverzuim binnen het personeelsbestand. PMO leidt tot een daling van ziekte onder werknemers.

Versterking van werknemersgezondheid in Stein

In Stein leggen we de nadruk op het verbeteren van de gezondheid en het algemene welzijn van onze medewerkers, essentiële factoren voor het succes van ieder bedrijf. We zijn enthousiast over het aanbieden van onze Preventieve Medische Onderzoeken (PMO), welke direct op uw werkplek uitgevoerd kunnen worden. Deze service is met oog voor detail ontwikkeld om zowel werkgevers als werknemers te voorzien van belangrijke gezondheidsbeoordelingen, die niet alleen bijdragen aan een gezonder leven, maar ook zorgen voor een verbeterde werksfeer en toename in productiviteit. Visualiseer een werkomgeving waar elke werknemer zich erkend en vitaal voelt, met een hoge prioriteit voor gezondheid. Zo'n gevoel van waardering stimuleert aanzienlijk meer betrokkenheid en motivatie. Onze expertise ligt in het nauwkeurig verrichten van deze gezondheidscontroles en het nauwgezet delen van de bevindingen. We bieden ook duidelijke en doelgerichte communicatie naar u, de werkgever, om ervoor te zorgen dat u altijd geïnformeerd blijft over de gezondheidsstatus van uw personeel en welke stappen er vervolgens nodig zijn.

Voordelen van ons PMO:

  • Regionale deskundigheid: Ons team heeft kennis van de specifieke behoeften en uitdagingen.
  • Persoonlijke benadering: Wij zorgen ervoor dat elke werknemer zich erkend en gewaardeerd voelt.
  • Gericht op resultaat: Onze service richt zich op tastbare verbeteringen in de gezondheid en het welzijn van uw team.

Zet de stap naar een gezondere werkomgeving. Neem contact op voor een gepersonaliseerd PMO en werk samen aan een gezonder, gelukkiger en productiever team.


Preventief medisch onderzoek Stein
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!