Preventief medisch onderzoek Steenbergen

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Steenbergen - PMO-Nederland zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van werknemers met op maat gemaakte gezondheidsanalyses. Deze service, bedoeld voor zowel werkgevers als werknemers, biedt essentiële gezondheidstests die de levenskwaliteit van uw medewerkers verbeteren, leidend tot een verbeterde werksfeer en hogere productiviteit. Beeld u een werkomgeving in waar de gezondheid van werknemers voorop staat, resulterend in verhoogde betrokkenheid en motivatie. Ons ervaren team reist af naar uw locatie om PMO's uit te voeren, gericht op diepgaande analyse en zorgvuldige feedback. We zorgen voor duidelijke communicatie met de werkgever, zodat u altijd op de hoogte bent van de gezondheid van uw team en de benodigde acties om een gezondere werkomgeving te creëren.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Steenbergen

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Inzicht op het eerste gezicht in de levenskracht, samenwerking en het werkmilieu van het team.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Maakt inzichtelijk wat de ziekteduur en het ziekteverzuim van medewerkers is. PMO resulteert in minder ziektedagen onder het personeel.

PMO-Nederland verbetert werkplekgezondheid in Steenbergen

Onze inzet concentreert zich op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van uw werknemers, sleutelaspecten voor de groei van elke onderneming. We bieden met veel plezier onze hoogstaande Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) aan, die moeiteloos bij u op locatie kunnen worden uitgevoerd. Deze dienst is zorgvuldig vormgegeven om zowel werkgevers als werknemers te ondersteunen met belangrijke gezondheidsevaluaties. Deze evaluaties moedigen niet alleen een gezondere levenswijze aan, maar hebben ook een positief effect op de werksfeer en verhogen de productiviteit. Stel u een werkomgeving voor waar elke persoon zich gewaardeerd en gezond voelt, met een hoog gezondheidsbewustzijn als centrale waarde. Zo'n gevoel van erkenning versterkt de betrokkenheid en het enthousiasme aanzienlijk. Ons gespecialiseerde team is toegewijd aan het met precisie en aandacht uitvoeren van deze PMO's. We onderscheiden ons in het gedetailleerd uitvoeren van de onderzoeken en het empathisch overbrengen van de resultaten. Daarnaast verzekeren we duidelijke en effectieve communicatie naar u, zodat u voortdurend op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw team en welke acties vervolgens ondernomen moeten worden.

Voordelen van ons PMO:
  • Regionale deskundigheid: Onze specialisten beschikken over uitgebreide kennis betreffende de specifieke gezondheidsuitdagingen en mogelijkheden.
  • Persoonlijke aandacht: Wij zijn toegewijd aan het waarborgen dat iedere werknemer zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt
  • Focus op positieve groei: Onze diensten zijn nauwkeurig ontworpen om substantiële verbeteringen te realiseren in zowel de gezondheid als het welzijn van uw team.

Zet de stap naar een gezondere bedrijfscultuur. Neem contact op voor een op maat gemaakt PMO en draag bij aan een gezonder, gelukkiger en productiever personeelsteam.

Preventief medisch onderzoek Steenbergen
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!