Preventief medisch onderzoek Spakenburg

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Spakenburg - PMO-Nederland ondersteunt actief de gezondheidsverbetering van uw werknemers met ons aanbod van Preventieve Medische Onderzoeken (PMO). Deze essentiële service draagt bij aan het vormen van een gezonder personeelsbestand. Het proces initieert met een diepgaande gezondheidsvragenlijst, gevolgd door grondige evaluaties van kritieke gezondheidsindicatoren onder andere bloeddruk, cholesterol, en BMI. We hebben onze benadering nauwgezet ontworpen om gezondheidsrisico's bij werknemers vroegtijdig te detecteren. Onze diensten zijn aanpasbaar, inclusief opties voor extra onderzoeken, om te voldoen aan de specifieke eisen van uw organisatie. Door het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van uw team, richten we ons op het verbeteren van de werkomgeving, wat leidt tot verhoogde productiviteit en meer tevredenheid bij de werknemers.

.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Spakenburg

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Krijg meteen duidelijkheid over gezondheid, werksfeer en welzijn van uw personeel.

Arbowet

Onze PMO-service voldoet aan Arbowet artikel 18 voor regelmatige checks, waarborgend dat u aan de wet voldoet.

Meten is weten

Ontdek ziekteverzuim trends binnen uw bedrijf; onze PMO's helpen verzuim te verlagen.

Stimuleer een gezondere werkomgeving in Spakenburg met onze PMO diensten

Onze doelstelling is het verhogen van de gezondheid en het welzijn van werknemers, cruciaal voor het succes van elke organisatie. Met trots presenteren wij onze gespecialiseerde Preventieve Medische Onderzoeken (PMO), beschikbaar op uw locatie. Deze dienst is nauwkeurig ontworpen om zowel werkgevers als werknemers te voorzien van essentiële gezondheidsevaluaties. Deze evaluaties stimuleren een gezondere manier van leven, verbeteren de sfeer op de werkplek en verhogen de werkprestaties. Stelt u zich een werkomgeving voor waar iedereen zich gewaardeerd en energiek voelt, en gezondheidszorg een kernwaarde is. Een dergelijke omgeving bevordert toewijding en motivatie. Ons deskundige team maakt de reis naar Voorhout om met de grootste precisie en zorg PMO's uit te voeren. Onze kracht ligt in het nauwkeurig verrichten van onderzoeken en het empathisch overbrengen van resultaten. Daarnaast bieden wij heldere en effectieve communicatie met u als werkgever, om u continu te informeren over de gezondheidstoestand van uw personeel en de noodzakelijke vervolgacties.

Voordelen van een PMO:

  • Toename van werknemerstevredenheid: Een gezond werkklimaat verhoogt de tevredenheid bij het personeel, wat bijdraagt aan hun toewijding en het behoud van talent.
  • Boost in werkprestaties: Werknemers in topconditie presteren beter, wat leidt tot hogere kwaliteit en efficiëntie in het werk.
  • Vermindering van afwezigheid: Preventieve gezondheidszorg draagt bij aan het verminderen van ziekteverzuim, waardoor de continuïteit en productiviteit behouden blijven.


Investeer in een gezondere toekomst voor uw onderneming. Neem nu contact op voor een Preventief Medisch Onderzoek, specifiek afgestemd op uw behoeften, en ontwikkel samen met ons een team dat energieker, meer tevreden en beter gefocust is.

Preventief medisch onderzoek Spakenburg
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!