Preventief medisch onderzoek Someren

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Someren - PMO-Nederland levert een essentiële bijdrage aan het verhogen van de gezondheid en het welbevinden van medewerkers door onze specifiek ontworpen Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) aan te bieden. Deze service is van vitaal belang voor het vormen van een meer vitale werkomgeving. Het proces wordt ingezet met een uitgebreide gezondheidsenquête, waarna een diepgaande analyse volgt van cruciale gezondheidsmarkers zoals bloeddruk, cholesterol en Body Mass Index (BMI). Dit programma is met aandacht samengesteld om gezondheidsrisico's onder werknemers tijdig op te sporen. Onze diensten, inclusief opties voor bijkomende gerichte onderzoeken, zijn flexibel en worden afgestemd op de unieke eisen van uw bedrijf. Met een focus op de gezondheid en het welzijn van uw personeel, streven we gezamenlijk naar een aangenamere werkomgeving, leidend tot verhoogde werktevredenheid en een boost in productiviteit.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Preventief medisch onderzoek Someren

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Snelle analyse van gezondheidsstatus en arbeidsomstandigheden.

Arbowet

Onze PMO's voldoen aan Arbowet artikel 18, waarborgen wettelijke naleving.

Meten is weten

Onderzoek naar afwezigheidspercentages; onze PMO's dragen bij aan een vermindering hiervan.

Verrijk de werkomgeving in Someren met onze PMO-diensten.

In Someren leggen we de focus op het bevorderen van de gezondheid en het algemeen welzijn van onze werknemers, wat wij essentieel vinden voor het slagen van elk bedrijf. Het is ons een genoegen om Preventief Medisch Onderzoek (PMO) te kunnen aanbieden, dat gemakkelijk op uw eigen werkplek uitgevoerd kan worden. Deze dienst is zorgvuldig samengesteld om werkgevers en werknemers te voorzien van cruciale gezondheidsevaluaties. Deze evaluaties dragen niet alleen bij aan een gezondere lifestyle maar stimuleren ook een aangenamer werkklimaat en een verhoging van de productiviteit. Stelt u zich een werkomgeving voor waar iedere werknemer zich erkend en vol energie voelt, met de gezondheid als topprioriteit. Deze erkenning is zeer waardevol voor het verhogen van betrokkenheid en het bevorderen van de motivatie. We blinken uit in het zorgvuldig verrichten van deze onderzoeken en in de accurate rapportage van de resultaten. Bovendien garanderen we heldere en efficiënte communicatie met u, de werkgever, om u steeds op de hoogte te houden van de gezondheidssituatie van uw team en adviseren over eventuele vervolgacties.

Voordelen van een PMO:

  • Verhoogde motivatie: Werknemers die zich gezond en ondersteund voelen, zijn gemotiveerder om bij te dragen aan hun werk en doelen te bereiken.
  • Versterkte mentale gezondheid: Aandacht voor de mentale welzijn van werknemers bevordert hun veerkracht en emotionele stabiliteit.
  • Vermindering van hart- en vaatziekten: Een gezonde leefstijl, inclusief regelmatige beweging en een evenwichtig dieet, draagt bij aan het verlagen van het risico op hart- en vaatziekten, wat de algehele gezondheid van werknemers ten goede komt.

Focus op het versterken van de gezondheid binnen uw bedrijf. Leg meteen contact voor een op maat gemaakt Preventief Medisch Onderzoek en ga met ons een samenwerking aan om een team te creëren dat vitaler, gelukkiger en oplettender is.

Preventief medisch onderzoek Someren
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!