Preventief medisch onderzoek Sneek

Preventief medisch onderzoek (PMO) Sneek - Maak gezondheid een prioriteit binnen uw organisatie. PMO-Nederland brengt naar Sneek haar baanbrekende PMO-services, zorgvuldig ontwikkeld om bedrijven te ondersteunen in het proactief opsporen van gezondheidsrisico's bij medewerkers. Onze vooruitstrevende methodiek bestaat uit uitgebreide gezondheidsvragenlijsten, accurate metingen van cruciale gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk en cholesterol, en minutieuze Body Mass Index (BMI) evaluaties, op maat gemaakt voor de specifieke vereisten van bedrijven in Sneek. We bieden eveneens extra testopties aan. Deze strategisch opgezette gezondheidsbeoordelingen zijn ontworpen om werkgevers te helpen bij het verbeteren van zowel de gezondheid als het welzijn van hun werknemers, met als doel het vestigen van een gezonder werkklimaat en het verhogen van de totale gezondheidsstandaard.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Preventief medisch onderzoek Sneek

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Verbeter de gezondheidsstandaarden in uw onderneming in Sneek met onze PMO-diensten.

PMO-Nederland introduceert in Sneek speciaal samengestelde gezondheidsevaluaties, ontworpen om de gezondheid en het welzijn van werknemers te verbeteren. Deze service, gericht op zowel werkgevers als werknemers, bestaat uit essentiële gezondheidstests die de levenskwaliteit van uw medewerkers verhogen en tegelijkertijd de werksfeer en productiviteit positief beïnvloeden. Visualiseer een werkplek in Sneek waar het welzijn van iedere werknemer een hoofdprioriteit is, resulterend in een toename van engagement en motivatie. Ons professionele team bezoekt Sneek om deze preventieve gezondheidsonderzoeken (PMO's) met aandacht voor detail en een focus op grondige beoordelingen en gerichte feedback uit te voeren. We waarborgen open communicatie met werkgevers, zodat u altijd goed geïnformeerd bent over de gezondheidsstatus van uw team en de nodige acties die genomen moeten worden. We zetten ons in om een gezondere werkomgeving in Sneek te cultiveren door middel van effectieve en gemakkelijk toegankelijke gezondheidschecks.

Voordelen van ons PMO in Sneek:

  • Plaatselijke deskundigheid: Ons team bezit diepgaande kennis van de specifieke uitdagingen en kansen in Sneek.
  • Individuele aanpak: We behandelen elke werknemer met persoonlijke zorg en aandacht.
  • Gericht op concrete resultaten: Onze diensten zijn gericht op het realiseren van meetbare verbeteringen in de gezondheid en het welbevinden van uw personeel.


Ga voor een gezondere werkplek in Sneek. Neem contact op voor een op maat gemaakt PMO en zet samen met ons in op een fitter, vrolijker en efficiënter werkteam.
Preventief medisch onderzoek Sneek
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!