Preventief medisch onderzoek Sittard

Preventief medisch onderzoek (PMO) Sittard - Prioritering van welzijn op de werkvloer. PMO-Nederland brengt naar Sittard zijn state-of-the-art PMO-services, speciaal ontworpen om bedrijven te ondersteunen in de vroege opsporing van gezondheidsrisico's onder werknemers. Ons uitgebreide aanbod omvat gedetailleerde gezondheidsvragenlijsten, precieze controles van bloeddruk en cholesterol, en omvattende analyses van de Body Mass Index (BMI), allemaal op maat gemaakt voor de specifieke vereisten van werkgevers in Sittard. Bovendien bieden we extra onderzoeksopties aan. Deze geavanceerde gezondheidsevaluaties zijn nauwkeurig ontwikkeld om werkgevers te helpen bij het verbeteren van de gezondheid en het algemene welzijn van hun personeel, met het uiteindelijke doel om een vitalere werkomgeving en een hoger niveau van algemeen welbevinden te realiseren. Door in te zetten op preventieve gezondheidszorg, streven we ernaar om zowel de fysieke als mentale gezondheid van het personeel te versterken, wat leidt tot een verlaging van het ziekteverzuim en een toename in productiviteit. Onze inzet voor het welzijn op de werkvloer in Sittard benadrukt het belang van een holistische benadering tot werknemersgezondheid, wat bijdraagt aan een duurzame en positieve werkcultuur.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Sittard

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Kies voor een gezondere werkomgeving in Sittard met ons PMO.

PMO-Nederland introduceert in Sittard specifiek ontwikkelde preventieve gezondheidsonderzoeken, ontworpen om het welzijn en de gezondheid van werknemers te bevorderen. Deze service, bestemd voor zowel werkgevers als werknemers, bestaat uit cruciale gezondheidstests die niet alleen het welzijn van uw medewerkers verhogen, maar tevens een positieve impact hebben op de werkomgeving en de productiviteit. Stel u een werksituatie voor waarin de gezondheid van iedere medewerker centraal staat, leidend tot verhoogde engagement en motivatie. Ons deskundige team bezoekt Sittard om deze PMO's met aandacht en nauwkeurigheid uit te voeren, met een nadruk op uitvoerige analyses en meelevende communicatie met uw werknemers. We garanderen transparante communicatie met de werkgever, zodat u te allen tijde op de hoogte bent van de gezondheidssituatie van uw team en de benodigde stappen die vervolgens genomen moeten worden. Onze ambitie is het verbeteren van de gezondheid op de werkvloer in Sittard door middel van onze bereikbare en efficiënte gezondheidsevaluaties.


Voordelen van ons PMO in Sittard:

  • Regionale deskundigheid: Ons team heeft kennis van de specifieke behoeften en uitdagingen in Sittard.
  • Persoonlijke benadering: Wij zorgen ervoor dat elke werknemer zich erkend en gewaardeerd voelt.
  • Gericht op resultaat: Onze service richt zich op tastbare verbeteringen in de gezondheid en het welzijn van uw team.

Zet de stap naar een gezondere werkomgeving in Sittard. Neem contact op voor een gepersonaliseerd PMO en werk samen aan een gezonder, gelukkiger en productiever team.


Preventief medisch onderzoek Sittard
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!