Preventief medisch onderzoek Schoonhoven

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Schoonhoven - PMO-Nederland introduceert nu hoogstaande PMO-services, gericht op het assisteren van bedrijven bij het tijdig herkennen van gezondheidsrisico's bij hun werknemers. Ons diepgaande programma bestaat uit een gezondheidsenquête, precieze bloeddruk- en cholesterolmetingen, en BMI-analyses. Specifiek aangepast aan de behoeften van werkgevers, bieden we tevens extra testmogelijkheden. Deze preventief medisch onderzoek dienst is nauwgezet samengesteld om werkgevers te helpen bij het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van hun werknemers, met het oog op een gezondere werkplek en een verhoogd algemeen welbevinden.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Schoonhoven

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één oogopslag zicht op het welzijn, de sfeer en de fysieke setting van het team.

Arbowet

Volledig in overeenstemming met artikel 18 van de Arbowet betreffende de noodzaak van periodieke PMO’s.

Meten is weten

Biedt data over ziekteperiodes en verzuimpercentages, waarbij PMO effectief werkt aan het terugdringen van ziekte onder werknemers.

Streef naar een gezondere werkomgeving in Schoonhoven met ons PMO

Bent u op zoek naar doeltreffende strategieën om het welzijn en de gezondheid van uw werknemers te verhogen? PMO-Nederland introduceert nu speciaal ontwikkelde PMO-diensten voor uw gebied. Deze services zijn samengesteld om werkgevers en werknemers essentiële gezondheidstests aan te bieden die bijdragen aan een verbetering van de levenswijze van uw team en tegelijkertijd een gunstig effect hebben op zowel het werkklimaat als de productiviteit. Stel u een werkplaats voor waar de gezondheid van iedere medewerker vooropstaat, wat leidt tot versterkte inzet en motivatie. Onze ervaren professionals bezoeken uw locatie om deze PMO's nauwgezet uit te voeren, gericht op diepgaande evaluaties en meelevende feedback voor uw werknemers. We bieden eveneens heldere communicatie richting u als werkgever, zodat u altijd up-to-date bent over de gezondheid van uw personeel en over de te ondernemen stappen. Het verbeteren van de gezondheid op de werkvloer met behulp van bereikbare en doelmatige gezondheidsevaluaties is ons streven.

Voordelen van ons PMO:
  • Uitgebreide ondersteuning: Ons team biedt voortdurende ondersteuning en advies om gezondheidsrisico's aan te pakken.
  • Flexibele planning: We passen onze service aan uw schema aan om bedrijfsprocessen niet te verstoren.
  • Diepgaande analyses: We gaan verder dan standaardtesten en bieden grondige evaluaties voor een compleet gezondheidsbeeld.

Kies vandaag nog voor een gezondere werkomgeving in. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt PMO en bouw samen aan een gezonder, gelukkiger en productiever team.

Preventief medisch onderzoek Schoonhoven
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!