Preventief medisch onderzoek Scherpenzeel

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Scherpenzeel - PMO-Nederland werkt actief aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van werknemers via ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Dit onderzoek speelt een essentiële rol bij het vormen van een energieker team. Het traject begint met een uitgebreide gezondheidsvragenlijst, gevolgd door een zorgvuldige beoordeling van vitale gezondheidsindicatoren onder andere bloeddruk, cholesterolniveau en Body Mass Index (BMI). Het is ons doel om potentiële gezondheidsrisico's bij werknemers vroegtijdig op te sporen. Onze methodiek omvat eveneens mogelijkheden voor verdere specifieke analyses, die op maat gemaakt zijn voor de behoeften van uw bedrijf. Door nadruk te leggen op de gezondheid en het welbevinden van uw personeel, mikken we op het creëren van een ideale werkplek, wat leidt tot een verhoogde werknemerstevredenheid.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Preventief medisch onderzoek Scherpenzeel

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Evaluatie van de gezondheidssituatie en werkomgeving van medewerkers.

Arbowet

De methodiek die wij hanteren waarborgt de naleving van de voorschriften in artikel 18 van de Arbowet.

Meten is weten

Minimaliseer absentie door tijdige ontdekking via onze evaluaties.

Verhoog werknemerstevredenheid in Scherpenzeel met behulp van PMO

In Scherpenzeel maken we een prioriteit van het bevorderen van gezondheid en welzijn binnen ons team, een essentieel aspect voor het succes van elk bedrijf. Met veel plezier presenteren we ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO), dat naadloos binnen uw bedrijfsomgeving kan worden geïntegreerd. Deze dienst is zorgvuldig ontworpen om zowel werkgevers als werknemers waardevolle gezondheidsevaluaties te bieden. Deze beoordelingen bevorderen niet alleen een gezondere levenswijze, maar dragen ook bij aan een positievere werkomgeving en een verhoging van de productiviteit. Beeld u in hoe elke werknemer zich erkend en energiek voelt, met gezondheid als een centraal thema. Dit gevoel van erkenning is cruciaal voor het versterken van betrokkenheid en motivatie. Onze expertise wordt duidelijk in de nauwkeurigheid waarmee we gezondheidsonderzoeken uitvoeren en de grondigheid waarmee we de resultaten communiceren. We zorgen voor heldere en effectieve communicatie naar u, de werkgever, zodat u volledig op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw medewerkers en effectief kunt handelen op basis van deze kennis.

Voordelen van een PMO:

  • Verbetering van de werksfeer: Door gezondheid bevorderende maatregelen voelen werknemers zich gewaardeerd, wat leidt tot een positievere werkomgeving.
  • Toename van werknemerstevredenheid: Aandacht voor gezondheid en welzijn vergroot de tevredenheid en loyaliteit onder het personeel.
  • Bevordering van de fysieke gezondheid: Regelmatige gezondheidschecks en fitnessprogramma’s houden medewerkers fysiek fit en actief.

Zet vandaag nog de beweging in gang voor een gepersonaliseerd PMO, zorgvuldig samengesteld voor uw bedrijf, en voeg u bij ons in de missie om een dynamischer en tevredener team te vormen.

Preventief medisch onderzoek Scherpenzeel
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!