Preventief medisch onderzoek Schagen

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Schagen - PMO-Nederland neemt een leidende positie in het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van werknemers via ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Dit initiatief is onmisbaar voor het vormen van een dynamischer team. Het proces begint met een uitgebreide gezondheidsenquête, gevolgd door een zorgvuldige beoordeling van belangrijke gezondheidsindicatoren onder andere bloeddruk, cholesterolwaarden en Body Mass Index (BMI). We richten ons op het vroegtijdig identificeren van potentiële gezondheidsrisico's bij medewerkers. Onze strategie, die ook de mogelijkheid voor extra diepgaande onderzoeken biedt, is nauwkeurig afgestemd om aan de specifieke eisen van uw onderneming te voldoen. Door te focussen op de gezondheid en het welzijn van uw personeel, mikken we op een optimalisatie van de werkomgeving, wat ten goede komt aan de tevredenheid van de werknemers.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Preventief medisch onderzoek Schagen

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Duidelijkheid omtrent fysieke en werkomgevingsfactoren.

Arbowet

We verzekeren overeenstemming met de Arbowet, specifiek artikel 18, door onze PMO-services.

Meten is weten

Minimaliseer ziekteverzuim door het identificeren van verzuimtrends met onze preventieve onderzoeken.

Creëer een bloeiende werkomgeving in Schagen met PMO

In Schagen leggen we onze volle focus op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, essentieel voor de groei van elk bedrijf. Met veel enthousiasme introduceren we ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO), dat we moeiteloos direct op uw werkplek uitvoeren. Deze dienst is zorgvuldig samengesteld om zowel werkgevers als werknemers te voorzien van belangrijke gezondheidsbeoordelingen. Dergelijke beoordelingen bevorderen niet alleen een gezondere levensstijl, maar dragen ook bij aan een betere werkomgeving en verhogen de productiviteit op de werkvloer. Visualiseer een werkplek waar elke werknemer zich erkend en energiek voelt, met gezondheid als een centraal thema. Dit gevoel van waardering is cruciaal voor het verhogen van de toewijding en motivatie. Onze expertise schuilt in het zorgvuldig uitvoeren van gezondheidsonderzoeken en in het gedetailleerd overbrengen van de resultaten. Wij zorgen voor duidelijke en doeltreffende communicatie naar u als werkgever, waardoor u altijd grondig geïnformeerd bent over de gezondheidsstatus van uw team en u gefundeerde beslissingen kunt nemen over de volgende stappen.

Voordelen van een PMO:

  • Verhoogde werktevredenheid: Wanneer werknemers zien dat hun gezondheid prioriteit heeft, verhoogt dit hun tevredenheid en loyaliteit naar de organisatie, wat bijdraagt aan een lagere personeelsverloop.
  • Verhoogde focus en concentratie: Een goede gezondheid draagt bij aan een betere mentale scherpte, wat essentieel is voor het uitvoeren van taken met hoge precisie.

Streef naar een gezondere toekomst voor uw onderneming. Neem vandaag nog contact op voor een gepersonaliseerd PMO en werk samen met ons aan de ontwikkeling van een energieker en meer voldaan team.

Preventief medisch onderzoek Schagen
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!