Preventief medisch onderzoek Sappemeer

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Sappemeer - PMO-Nederland zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van werknemers door middel van ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Deze dienst vormt een cruciale stap naar een gezonder personeelsbestand. Het traject begint met een uitgebreide gezondheidsenquête, gevolgd door gedetailleerde beoordelingen van belangrijke gezondheidsindicatoren onder andere bloeddruk, cholesterol en BMI. Onze benadering is zorgvuldig ontworpen om gezondheidsrisico's bij werknemers vroegtijdig te signaleren. We bieden een aanpasbare service, inclusief aanvullende tests, die naadloos aansluit bij de unieke eisen van uw onderneming. Door de gezondheid en het welzijn van uw team voorop te stellen, werken we samen aan een verbeterde werksfeer, wat resulteert in verhoogde productiviteit en grotere werknemerstevredenheid.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Sappemeer

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Grondige evaluatie van gezondheid en werkomstandigheden.

Arbowet

Onze PMO's voldoen aan Arbowet artikel 18, garanderend wettelijke naleving.

Meten is weten

Analyseer verzuimtrends; onze PMO's verlagen effectief ziekteverzuim.

Verrijk de werkomgeving in Sappemeer met ons PMO-aanbod.

In Sappemeer zetten we ons volledig in voor het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van onze werknemers, fundamentele factoren voor het welslagen van iedere onderneming. Wij zijn er trots op onze Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) aan te bieden, die wij moeiteloos op uw locatie kunnen uitvoeren. Deze dienst is met grote zorg ontworpen om zowel werkgevers als werknemers van essentiële gezondheidsevaluaties te voorzien. Deze evaluaties stimuleren niet alleen een gezondere manier van leven, maar verbeteren ook de atmosfeer op de werkvloer en verhogen de algemene productiviteit. Stelt u zich een werkomgeving voor waarin elke medewerker zich gewaardeerd en vol energie voelt, met gezondheid als een prioritair aandachtspunt. Dit gevoel van erkenning versterkt de betrokkenheid en stimuleert de motivatie aanzienlijk. Onze kracht ligt in het nauwkeurig uitvoeren van de onderzoeken en het gedetailleerd rapporteren van de bevindingen. Daarnaast zorgen wij voor heldere en doelgerichte communicatie met u, de werkgever, om u steeds op de hoogte te houden van de gezondheidstoestand van uw personeel en de benodigde vervolgstappen.

Voordelen van een PMO:

  • Toename in team samenwerking: Een gezond team bevordert een sfeer van samenwerking en ondersteuning, essentieel voor succesvolle projecten en teamdynamiek.
  • Verminderde lange termijn afwezigheid: Door preventieve gezondheidszorg kunnen chronische ziekten vroegtijdig worden aangepakt, wat leidt tot minder lange termijn afwezigheid.
  • Groei in bedrijfsinnovatie: Een gezond werknemersbestand is creatiever en opener voor innovatie, wat de groei en ontwikkeling van het bedrijf stimuleert.

Streef naar een gezonder bedrijf. Neem onmiddellijk contact op voor een aangepast Preventief Medisch Onderzoek en bouw met ons aan een team dat energieker, blijer en alerter is.

Preventief medisch onderzoek Sappemeer
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!