Preventief medisch onderzoek s'-Gravenhage

Preventief medisch onderzoek s' Gravenhage - Prioriteer Gezondheid in Uw Bedrijf. PMO-Nederland introduceert in s' Gravenhage innovatieve PMO-diensten, speciaal ontworpen om bedrijven te helpen bij het actief identificeren van gezondheidsrisico's onder werknemers. Onze geavanceerde aanpak omvat uitvoerige gezondheidsenquêtes, nauwkeurige metingen van essentiële gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk en cholesterol, en gedetailleerde Body Mass Index analyses, specifiek aangepast aan de behoeften van ondernemers in s' Gravenhage. Aanvullende onderzoeksmogelijkheden zijn ook beschikbaar. Deze doordacht ontworpen gezondheidsonderzoeken zijn bedoeld om werkgevers te assisteren in het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van hun personeel, met als uiteindelijk doel het creëren van een gezondere werkomgeving en het verbeteren van de algehele gezondheid.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek s'-Gravenhage

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Verbeter de gezondheidsstandaarden in uw onderneming in s' Gravenhage met onze PMO-diensten.

PMO-Nederland biedt nu in s' Gravenhage zorgvuldig ontwikkelde gezondheidsbeoordelingen aan, gericht op het verhogen van de gezondheid en het welzijn van werknemers. Deze dienst, bedoeld voor zowel werkgevers als werknemers, omvat cruciale gezondheidschecks die niet alleen de levenskwaliteit van uw team verbeteren, maar ook een positieve impact hebben op de werkomgeving en productiviteit. Stelt u zich een werkomgeving voor waar de gezondheid van elke medewerker voorop staat, wat leidt tot verhoogde betrokkenheid en motivatie. Ons deskundige team zal naar s' Gravenhage komen om deze PMO's (Preventief Medisch Onderzoek) zorgvuldig uit te voeren, met een nadruk op diepgaande analyses en nauwkeurige terugkoppeling naar uw personeel. We zorgen voor een transparante communicatie met de werkgever, zodat u volledig op de hoogte bent van de gezondheidssituatie van uw personeel en eventuele vervolgstappen. Ons streven is het bevorderen van een gezondere werkomgeving in s' Gravenhage door middel van doeltreffende en toegankelijke gezondheidsevaluaties.

Voordelen van ons PMO in s' Gravenhage:

  • Plaatselijke deskundigheid: Ons team bezit diepgaande kennis van de specifieke uitdagingen en kansen in 's-Gravenhage.
  • Individuele aanpak: We behandelen elke werknemer met persoonlijke zorg en aandacht.
  • Gericht op concrete resultaten: Onze diensten zijn gericht op het realiseren van meetbare verbeteringen in de gezondheid en het welbevinden van uw personeel.


Ga voor een gezondere werkplek in s' Gravenhage. Neem contact op voor een op maat gemaakt PMO en zet samen met ons in op een fitter, vrolijker en efficiënter werkteam.
Preventief medisch onderzoek s'-Gravenhage
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!