Preventief medisch onderzoek Roosendaal

PMO-Nederland introduceert nu in Roosendaal haar geavanceerde PMO-diensten, specifiek samengesteld om lokale bedrijven te helpen bij het vroegtijdig opsporen van gezondheidsrisico's bij hun personeel. Ons uitgebreide aanbod bestaat uit een uitvoerige gezondheidsvragenlijst, precieze metingen van bloeddruk en cholesterol, en BMI-evaluaties. Deze diensten zijn afgestemd op de behoeften van werkgevers in Roosendaal, met de mogelijkheid tot extra testen. Onze preventieve medische onderzoeksdienst is nauwkeurig ontworpen om werkgevers te ondersteunen bij het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van hun werknemers, met als doel een gezondere werkplek en een verhoogd algemeen welzijn te realiseren.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Roosendaal

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Streef naar een gezondere werkomgeving in Roosendaal met ons Preventief Medisch Onderzoek.


PMO-Nederland zet nu een grote stap in Roosendaal met het aanbieden van zijn geavanceerde PMO-diensten, specifiek ontworpen om lokale bedrijven in Roosendaal te ondersteunen bij het tijdig identificeren van gezondheidsrisico's onder hun werknemers. Ons aanbod omvat niet alleen een diepgaande gezondheidsvragenlijst die de basis legt voor een grondige evaluatie, maar ook nauwkeurige metingen van kritieke gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk en cholesterolniveaus, naast gedetailleerde BMI-analyses. Deze diensten zijn zorgvuldig afgestemd op de specifieke behoeften van de werkgevers in Roosendaal, met de flexibiliteit om extra tests toe te voegen, afhankelijk van de vereisten.

Deze PMO-services zijn niet alleen gericht op het identificeren van mogelijke gezondheidsrisico's, maar streven ook naar het bevorderen van een algehele gezonde levensstijl onder werknemers, wat bijdraagt aan een verbeterde werksfeer en hogere productiviteit. Ons deskundige team, bestaande uit ervaren professionals, zal naar Roosendaal komen om deze onderzoeken uit te voeren. Zij leggen een sterke nadruk op een gedegen en diepgaande analyse en zorgen voor empathische en duidelijke communicatie van de resultaten aan zowel werknemers als werkgevers.

Daarnaast zorgen we voor heldere en transparante communicatie met de werkgever, zodat deze altijd volledig geïnformeerd is over de gezondheidstoestand van het team en de aanbevolen vervolgacties. Dit zorgt voor een omgeving waarin zowel werkgevers als werknemers zich meer bewust worden van het belang van gezondheid op de werkvloer en de voordelen die dit met zich meebrengt.

Het uiteindelijke doel van PMO-Nederland in Roosendaal is het creëren van een gezondere werkomgeving. Dit wordt bereikt door het aanbieden van toegankelijke en effectieve gezondheidsevaluaties, die niet alleen gericht zijn op het voorkomen van ziektes, maar ook op het verhogen van de vitaliteit en het welzijn van elke werknemer. Dit streven naar een gezondere werkomgeving in Roosendaal zal ongetwijfeld resulteren in een meer energiek, gemotiveerd en productief personeel, wat een positieve invloed heeft op de gehele organisatie.

Waarom zou u kiezen voor ons PMO in Roosendaal?

  • Regionale Expertise: Ons team heeft diepgaande kennis van de specifieke gezondheidsuitdagingen in Roosendaal.
  • Individuele Benadering: We zorgen dat elke werknemer zich erkend en gewaardeerd voelt.
  • Gericht op Resultaten: Onze focus ligt op het realiseren van concrete verbeteringen in de gezondheid en het welzijn van uw personeel.

Neem vandaag nog de stap naar een gezonder werkklimaat in Roosendaal. Contacteer ons voor een op maat gemaakt PMO en draag bij aan een gezonder, blijer en efficiënter team.Preventief medisch onderzoek Roosendaal
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!