Preventief medisch onderzoek Roermond

Preventief medisch onderzoek (PMO) Roermond - Gezondheid als speerpunt binnen uw bedrijf. PMO-Nederland biedt nu in Roermond geavanceerde PMO-services aan, speciaal samengesteld om bedrijven te helpen bij het tijdig signaleren van gezondheidsrisico's onder werknemers. Onze uitgebreide benadering omvat uitvoerige gezondheidsvragenlijsten, precieze metingen van cruciale gezondheidsfactoren zoals bloeddruk en cholesterol, en gedetailleerde Body Mass Index evaluaties, op maat gemaakt voor de specifieke eisen van werkgevers in Roermond. Aanvullende testmogelijkheden zijn tevens beschikbaar. Deze diepgaande gezondheidsanalyses zijn opgezet om werkgevers te assisteren in het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van hun personeel, met als hoofddoel het creëren van een gezondere werkomgeving en een verbeterde gezondheid in het algemeen.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Roermond

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Versterk de gezondheid op de werkvloer in Roermond met ons PMO.

PMO-Nederland introduceert in Roermond op maat gemaakte gezondheidsevaluaties, specifiek gericht op het versterken van de gezondheid en het welbevinden van werknemers. Deze service, bestemd voor zowel werkgevers als werknemers, bestaat uit essentiële gezondheidstests die niet alleen bijdragen aan een betere levensstandaard voor uw personeel, maar ook een gunstige invloed hebben op zowel de werksfeer als de productiviteit. Visualiseer een werkomgeving in Roermond waar de gezondheid van iedere werknemer van cruciaal belang is, wat leidt tot meer betrokkenheid en motivatie. Ons deskundige team zal Roermond bezoeken om deze PMO's nauwkeurig uit te voeren, met een focus op gedetailleerde analyse en zorgzame terugkoppeling naar uw personeel. We zorgen voor een duidelijke communicatie met werkgevers, om ervoor te zorgen dat u volledig geïnformeerd bent over de gezondheidsstatus van uw team en de benodigde vervolgacties. Ons doel is het verhogen van de gezondheid op de werkplek in Roermond door middel van toegankelijke en effectieve gezondheidsbeoordelingen.

Voordelen van ons PMO in Roermond:
  • Regionale Kennis: Ons team beschikt over gedegen inzicht in de specifieke gezondheidsvraagstukken en kansen in Roermond.
  • Persoonlijke Zorg: Wij verzekeren dat elke medewerker individuele aandacht en waardering ontvangt.
  • Gericht op Resultaten: Onze services zijn toegespitst op concrete verbeteringen in zowel de gezondheid als het welzijn van uw team.

Maak de keuze voor een gezondere werkomgeving in Roermond. Contacteer ons voor een op maat gemaakt PMO en werk samen aan een energieker, gelukkiger en effectiever personeel.


Preventief medisch onderzoek Roermond
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!