Preventief medisch onderzoek Rijswijk

PMO Rijswijk - Gezondheidsbewustzijn als speerpunt op de werkvloer. In Rijswijk introduceert PMO-Nederland innovatieve PMO-oplossingen, speciaal ontworpen om ondernemingen te begeleiden in het proactief identificeren van gezondheidsrisico's bij medewerkers. Onze uitgebreide aanpak omvat gedetailleerde gezondheidsenquêtes, accurate vaststellingen van essentiële gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk en cholesterolniveaus, en volledige lichaamsmassaindex-beoordelingen, toegesneden op de specifieke behoeften van Rijswijkse werkgevers. Additionele testopties zijn eveneens beschikbaar. Deze zorgvuldig samengestelde gezondheidsonderzoeken zijn erop gericht om werkgevers te ondersteunen in het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van hun personeel, met als einddoel een gezondere werkomgeving en een verbeterde algehele gezondheidstoestand.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Rijswijk

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Versterk de gezondheid op uw werkplek in Rijswijk met ons PMO.

PMO-Nederland levert in Rijswijk specifiek afgestemde gezondheidsbeoordelingen, met als doel het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van werknemers. Onze dienstverlening, bedoeld voor werkgevers en werknemers, omvat kritieke gezondheidschecks die niet alleen de levensstijl van uw team ten goede komen, maar ook een gunstige invloed hebben op de werksfeer en efficiëntie. Visualiseer een werkomgeving waar de gezondheid van elke medewerker vooropstaat, wat resulteert in verhoogde betrokkenheid en motivatie. Ons deskundige team komt naar Rijswijk voor de zorgvuldige uitvoering van deze PMO's, gericht op uitvoerige analyses en empathische beoordelingen gericht op uw personeel. We zorgen voor transparante communicatie met werkgevers, zodat u volledig op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw medewerkers en mogelijke vervolgstappen. Ons doel is het verhogen van de gezondheid en welzijn op de werkvloer in Rijswijk door middel van toegankelijke en doeltreffende gezondheidscontroles.

Voordelen van ons PMO in Rijswijk:

  • Lokale inzichten: Ons team kent de bijzondere uitdagingen en kansen in Rijswijk.
  • Individuele aandacht: Wij zorgen ervoor dat iedere medewerker zich gewaardeerd en gezien voelt.
  • Gericht op verbetering: Onze diensten zijn gefocust op significante verbeteringen in de gezondheid en het welzijn van uw personeel.

Opteer voor een gezondere werkplek in Rijswijk. Neem contact op voor een persoonlijk PMO en draag bij aan een gezonder, vrolijker en productiever team.Preventief medisch onderzoek Rijswijk
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!