Preventief medisch onderzoek Rijssen

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Rijssen - PMO-Nederland introduceert haar vooruitstrevende PMO-dienstverlening, zorgvuldig samengesteld om organisaties te ondersteunen bij het vroegtijdig opsporen van gezondheidsrisico's onder het personeel. Onze diepgaande aanpak omhelst uitvoerige gezondheidsevaluaties, precieze metingen van essentiële gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk en cholesterol, en omvangrijke Body Mass Index (BMI) analyses, specifiek afgestemd op de wensen en eisen van werkgevers in Rijssen. We bieden bovendien een breed scala aan bijkomende gezondheidstests aan. Deze met zorg samengestelde gezondheidsbeoordelingen zijn ontwikkeld met het oog op het assisteren van werkgevers in het bevorderen van een betere gezondheid en welzijn onder hun werknemers, met als ultiem doel het creëren van een vitalere werkomgeving en het verhogen van het welzijnsniveau.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Rijssen

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Optimaliseer de gezondheidsstandaarden op uw werkplek in Rijssen met onze PMO-services.

PMO-Nederland rolt in Rijssen haar aangepaste gezondheidsonderzoeken uit, ontworpen om de gezondheid en het welbevinden van werknemers te bevorderen. Deze service, beschikbaar voor zowel werkgevers als werknemers, omhelst essentiële gezondheidstests die niet alleen de levenskwaliteit van uw personeel verhogen maar ook positief bijdragen aan de sfeer op het werk en de productiviteit. Visualiseer een werkomgeving in Rijssen waarin de gezondheid van iedere medewerker van het grootste belang is, wat resulteert in verhoogde betrokkenheid en motivatie. Ons deskundige team zal naar Rijssen afreizen om deze preventieve gezondheidsonderzoeken (PMO's) zorgvuldig te verrichten, met een nadruk op diepgaande evaluaties en empathische feedback voor uw personeel. We zorgen voor transparante communicatie met de werkgever, waardoor u altijd op de hoogte bent van de gezondheidstoestand van uw medewerkers en de nodige acties die ondernomen moeten worden. Onze doelstelling is het verbeteren van de gezondheid binnen de werkplek in Rijssen door middel van onze doeltreffende en toegankelijke gezondheidsevaluaties.

Voordelen van ons PMO in Rijssen:

Individuele aandacht: We garanderen dat elke medewerker zich gewaardeerd en erkend voelt.

Focus op gezondheidsverbetering: Onze diensten zijn gericht op het realiseren van aanzienlijke verbeteringen in zowel de gezondheid als het welzijn van uw team.

Lokale kennis: Onze specialisten beschikken over grondige kennis van de unieke uitdagingen en kansen in Rijssen.

Ga voor een gezondere werkomgeving in Rijssen. Neem contact op voor een op maat gemaakt PMO en zet stappen naar een gezonder, gelukkiger en effectiever personeelsbestand.
Preventief medisch onderzoek Rijssen
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!