Preventief medisch onderzoek Rhoon

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Rhoon - PMO-Nederland prioriteit aan gezondheid binnen uw bedrijf. PMO-Nederland ontplooit haar vooruitstrevende PMO-diensten, op maat gemaakt om ondernemingen te ondersteunen bij het vroegtijdig signaleren van gezondheidsrisico's bij werknemers. Onze allesomvattende methode omvat uitgebreide gezondheidsvragenlijsten, accurate metingen van kritieke gezondheidsindicatoren onder andere bloeddruk en cholesterol, en gedetailleerde Body Mass Index-evaluaties, afgestemd op de behoeften van bedrijven. We bieden ook aanvullende testmogelijkheden aan. Deze diepgaande gezondheidsevaluaties zijn specifiek ontworpen om werkgevers te helpen bij het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van hun personeel, met als doel een gezondere werkomgeving en een verbeterde algemene gezondheidstoestand te bereiken.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Preventief medisch onderzoek Rhoon

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Onmiddellijke beoordeling van gezondheid, sfeer en de setting waarin medewerkers werken.

Arbowet

In overeenstemming met artikel 18 van de Arbowet, dat structurele gezondheidsonderzoeken voorschrijft, voldoen onze services aan deze regelgeving.

Meten is weten

Biedt inzicht in de duur van ziekte en het verzuimniveau onder werknemers. PMO helpt bij het verminderen van ziektegevallen binnen het team.

Versterk de vitaliteit binnen uw organisatie in Rhoon via ons PMO

PMO-Nederland ontplooit in Rhoon haar op maat gemaakte preventieve gezondheidsonderzoeken, gericht op het bevorderen van werknemerswelzijn. Deze service, bestemd voor zowel werkgevers als werknemers, bestaat uit cruciale gezondheidstests die een gunstig effect hebben op zowel de productiviteit als de werksfeer. Ons toegewijde team engageert zich voor diepgaande analyses en transparante communicatie, met het doel om een gezondere werkomgeving in Rhoon te realiseren. Door preventie en bewustwording voorop te stellen, mikken we op een langdurige verbetering van de gezondheid binnen uw bedrijf, waarbij iedereen zich gesteund en vitaal voelt. Onze strategie focust op het vroegtijdig herkennen en adresseren van gezondheidsrisico's, wat leidt tot een daling van ziekteverzuim en een boost in algemene tevredenheid en productiviteit op de werkvloer.

Voordelen van ons PMO:

  • Maatwerkoplossingen: We bieden op maat gemaakte gezondheidsprogramma's aan die perfect aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf.
  • Preventieve strategieën: Onze aanpak is gericht op het voorkomen van gezondheidsproblemen voordat ze zich voordoen, door middel van proactieve maatregelen.

Kies voor een betere gezondheid op de werkvloer. Neem contact op voor een persoonlijk aangepaste PMO en werk samen met ons aan een gezonder, gelukkiger en efficiënter team.


Preventief medisch onderzoek Rhoon
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!