Preventief medisch onderzoek Rhenen

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Rhenen - PMO-Nederland zet zich actief in voor de bevordering van de gezondheid en het algemeen welbevinden van werknemers door het aanbieden van ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Dit onderzoek vormt een essentiële basis voor het ontwikkelen van een energieker team. Het traject begint met een uitvoerige vragenlijst over de gezondheid, gevolgd door een gedetailleerde evaluatie van belangrijke gezondheidsfactoren zoals de bloeddruk, het cholesterolniveau en de Body Mass Index (BMI). Onze benadering is erop gericht om mogelijke gezondheidsrisico's bij personeelsleden vroegtijdig te signaleren. Onze werkwijze, die ook de mogelijkheid voor extra gedetailleerde analyses omvat, is specifiek ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke vereisten van uw organisatie. Met een focus op het welzijn en de gezondheid van uw team, mikken we op een verbeterde werkomgeving, wat leidt tot hogere tevredenheid onder de medewerkers.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Preventief medisch onderzoek Rhenen

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Inzichten in gezondheid en werkomstandigheden.

Arbowet

Onze PMO-service voldoet aan Arbowet artikel 18, en garandeert naleving van wetgeving

Meten is weten

Verminder verzuim door verzuimpatronen te herkennen met onze PMO's.

Bevorder een gezonde werkomgeving in Rhenen met ons PMO

In Rhenen zetten we volledig in op het verbeteren van de gezondheid en het welbevinden van onze werknemers, cruciaal voor het bloeien van ieder bedrijf. We zijn enthousiast over het aanbieden van ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO), dat wij zonder enige hinder direct bij u op de werkplek uitvoeren. Deze service is met oog voor detail ontworpen om werkgevers en werknemers te voorzien van essentiële gezondheidsevaluaties. Deze evaluaties stimuleren niet alleen een gezonder leefpatroon maar hebben ook een positieve invloed op de werksfeer en verhogen de arbeidsproductiviteit. Stel u een werkomgeving voor waarin iedere werknemer zich gewaardeerd en vitaal voelt, met een sterke nadruk op gezondheid. Dit gevoel van erkenning speelt een sleutelrol in het versterken van de betrokkenheid en de motivatie. Onze vaardigheid ligt in het nauwkeurig verrichten van de gezondheidsonderzoeken en het uitgebreid communiceren van de bevindingen. We bieden heldere en effectieve communicatie naar u als werkgever, zodat u steeds volledig op de hoogte blijft van de gezondheidsstatus van uw team en weloverwogen beslissingen kunt nemen over vervolgacties.

Voordelen van een PMO:

  • Verbeterde mentale welzijn: Regelmatige PMO's kunnen stress en angst verminderen, waardoor werknemers zich gelukkiger en meer tevreden voelen op het werk.
  • Lager ziekteverzuim: Door vroegtijdige opsporing van gezondheidsproblemen kunnen PMO's helpen het algemene ziekteverzuim te verminderen, wat resulteert in een hogere productiviteit en continuïteit binnen het bedrijf.
  • Verhoogde werktevredenheid: Wanneer werknemers zien dat hun gezondheid prioriteit heeft, verhoogt dit hun tevredenheid en loyaliteit naar de organisatie, wat bijdraagt aan een lagere personeelsverloop.

Richt u op een gezonder toekomstbeeld voor uw bedrijf. Maak vandaag nog een afspraak voor een op maat gemaakt PMO en bouw samen met ons aan een team dat vitaler en tevredener is.

Preventief medisch onderzoek Rhenen
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!