Preventief medisch onderzoek Raalte

PMO-Raalte zet zich met volle overgave in voor de gezondheid van werknemers. Met onze vooruitstrevende PMO-diensten in Raalte bieden we essentiële ondersteuning aan ondernemingen om gezondheidsrisico's onder personeel tijdig te herkennen. Onze allesomvattende benadering bestaat uit diepgaande gezondheidsenquêtes, accurate bloeddruk- en cholesterolmetingen, en omvattende BMI-evaluaties, specifiek afgestemd op de unieke eisen van werkgevers in Raalte. Daarnaast bieden we diverse extra onderzoeksopties aan. Deze vooruitziende gezondheidsevaluaties zijn nauwgezet ontworpen om werkgevers te ondersteunen in het verbeteren van de gezondheid en het algemeen welzijn van hun teams. Ons doel is het bevorderen van een gezondere werkomgeving, het minimaliseren van ziekteverzuim en het aanbieden van een soort medische keuring op uw locatie, voor het gemak van u en uw medewerkers.

Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Raalte

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Ga voor een gezonder werkplek in Raalte met ons PMO

PMO-Nederland biedt in Raalte op maat gemaakte gezondheidsonderzoeken aan, met de focus op het bevorderen van welzijn en gezondheid onder werknemers. Deze service, gericht op zowel werkgevers als werknemers, omvat essentiële gezondheidscontroles die niet alleen ten goede komen aan de levensstijl van uw team, maar ook een positieve invloed hebben op de sfeer en productiviteit op de werkvloer. Stel u een werkomgeving voor waar de gezondheid van elke werknemer prioriteit heeft, wat resulteert in verhoogde betrokkenheid en motivatie. Ons deskundige team maakt bezoeken aan Raalte om deze PMO's nauwgezet uit te voeren, met een focus op grondige analyses en empathische feedback aan uw personeel. We zorgen voor heldere communicatie met de werkgever, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw team en mogelijke vervolgacties. Onze missie is het bijdragen aan een gezondere werkomgeving in Raalte door middel van toegankelijke en effectieve gezondheidsevaluaties.

Voordelen van ons PMO in Raalte:

  • Verbetering van mentale gezondheid: Onze aanpak omvat ook aandacht voor de mentale gezondheid, wat essentieel is voor een productieve werkomgeving. Dit leidt tot minder stress en een betere omgang met werkdruk onder uw personeel.
  • Toename van innovatie en creativiteit: Gezonde werknemers hebben meer energie en zijn vaak creatiever en innovatiever. Dit kan leiden tot nieuwe ideeën en verbeteringen in processen en producten.
  • Duurzame werkrelaties: Een gezonde werkomgeving bevordert positieve werkrelaties en teamwork. Dit niet alleen binnen teams, maar ook in de interactie tussen verschillende afdelingen, wat de algehele prestaties van het bedrijf ten goede komt.

Kies nu voor een gezondere werkomgeving in Raalte. Neem contact op voor een op maat gemaakt PMO en werk samen aan een fitter, productiever en ontspannener team.


Preventief medisch onderzoek Raalte
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!