Preventief medisch onderzoek Putten

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Putten - PMO-Nederland zet zich in voor de bevordering van gezondheid en welzijn onder werknemers door ons speciaal ontwikkelde Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Deze dienst speelt een cruciale rol in het creëren van een energieker team. Het traject begint met een uitgebreide gezondheidsenquête, gevolgd door een gedetailleerde evaluatie van belangrijke gezondheidsfactoren zoals bloeddruk, cholesterolgehalte en lichaamsmassa-index (BMI). Onze benadering is ontworpen om gezondheidsrisico's onder werknemers vroegtijdig op te sporen. Ons aanbod, inclusief de optie voor aanvullende specifieke tests, kan naadloos worden aangepast aan de specifieke noden van uw onderneming. Met een focus op de gezondheid en het welzijn van uw teamleden, mikken we op een verbeterde werksfeer, wat resulteert in hogere tevredenheid en verhoogde productiviteit bij uw personeel.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Putten

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Snelle inzichten in gezondheidsstatus en werksituatie.

Arbowet

Onze PMO's voldoen aan Arbowet artikel 18, waarborgen wetgeving.

Meten is weten

Analyse van afwezigheid; onze PMO's dragen bij aan het verminderen ervan.

Versterk het welzijn van uw team in Putten door onze PMO aanbod

In Putten zetten wij ons volledig in voor het welzijn en de gezondheid van werknemers, die we beschouwen als cruciaal voor het succes van elke organisatie. We zijn er trots op Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) te kunnen aanbieden, die zonder problemen direct bij uw onderneming uitgevoerd kunnen worden. Deze dienst is zorgvuldig samengesteld om zowel werkgevers als werknemers van fundamentele gezondheidschecks te voorzien. Deze checks bevorderen niet alleen een gezondere levenswijze maar leiden ook tot een betere werksfeer en een toename in productiviteit. Beeld u een werkomgeving in waar elke werknemer zich erkend en vol energie voelt, waarbij gezondheid voorop staat. Deze waardering speelt een sleutelrol in het verhogen van engagement en motivatie. Onze specialiteit ligt in het zorgvuldig uitvoeren van medische onderzoeken en het gedetailleerd communiceren van de resultaten. Bovendien garanderen we heldere en effectieve communicatie met u als werkgever, zodat u steeds op de hoogte bent van de gezondheidstoestand van uw personeel en eventuele vervolgstappen.

Voordelen van een PMO:

  • Verbeterde concentratie: Door gezond te blijven, kunnen werknemers zich beter focussen op hun taken, wat leidt tot hogere prestaties.
  • Sterkere teamdynamiek: Gezondheidsinitiatieven stimuleren teamwork en samenwerking, wat de algehele teamgeest versterkt.
  • Toename in energie: Gezonde werknemers ervaren meer energie gedurende de dag, wat bijdraagt aan hun productiviteit en creativiteit.

Richt u op het verhogen van de gezondheid binnen uw bedrijf. Neem meteen contact op voor een op maat gemaakt Preventief Medisch Onderzoek en sla de handen ineen met ons om te bouwen aan een team dat vitaler, gelukkiger en scherper is.

Preventief medisch onderzoek Putten
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!