Preventief medisch onderzoek Purmerend

PMO Purmerend - Maak gezondheid een prioriteit in uw organisatie. PMO-Nederland introduceert in Purmerend haar geavanceerde PMO-diensten, zorgvuldig samengesteld om bedrijven te helpen bij het tijdig herkennen van gezondheidsrisico's onder hun werknemers. Onze uitgebreide aanpak omvat gedetailleerde gezondheidsenquêtes, nauwkeurige metingen van vitale gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk en cholesterol, en grondige Body Mass Index-evaluaties, speciaal ontwikkeld voor de unieke eisen van ondernemingen in Purmerend. Wij bieden ook extra testopties aan. Deze zorgvuldig uitgewerkte gezondheidsonderzoeken zijn bedoeld om werkgevers te ondersteunen bij het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van hun personeel, met als ultiem doel het realiseren van een gezondere werkplek en een betere algemene gezondheid van het personeel.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Purmerend

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Verhoog de gezondheidsstandaarden op uw werkplek in Purmerend met ons PMO.

PMO-Nederland levert in Purmerend op maat ontwikkelde gezondheidsevaluaties, gericht op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van werknemers. Onze service, beschikbaar voor zowel werkgevers als werknemers, omvat cruciale gezondheidscontroles die niet alleen bijdragen aan een gezondere levenswijze van uw team, maar ook een gunstig effect hebben op de sfeer en productiviteit op de werkvloer. Denk aan een werkomgeving in Purmerend waar de gezondheid van elke werknemer centraal staat, wat resulteert in verhoogde betrokkenheid en motivatie. Ons professionele team zal naar Purmerend reizen om deze PMO's (Preventief Medisch Onderzoek) grondig uit te voeren, met een nadruk op uitvoerige analyses en zorgzame feedback voor uw personeel. We waarborgen een transparante communicatie met werkgevers, zodat u altijd geïnformeerd bent over de gezondheid van uw team en de nodige vervolgacties. Ons doel is het versterken van de gezondheid op de werkplek in Purmerend met behulp van effectieve en toegankelijke gezondheidstesten.

De pluspunten van ons PMO in Purmerend:

  • Lokale Kennis: Onze experts zijn grondig ingewijd in de specifieke gezondheidsvraagstukken en mogelijkheden die Purmerend kenmerken.
  • Individuele Aandacht: We zorgen dat iedere werknemer zich erkend en gewaardeerd voelt.
  • Focus op Verbetering: We zijn toegewijd aan het realiseren van aanzienlijke vooruitgang in de gezondheid en het welzijn van uw team.

Kies voor een betere gezondheid op de werkvloer in Purmerend. Neem contact op voor een persoonlijk aangepaste PMO en werk samen met ons aan een gezonder, gelukkiger en efficiënter team.


Preventief medisch onderzoek Purmerend
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!