Preventief medisch onderzoek detailhandel

Preventief medisch onderzoek (PMO) detailhandel - Verhoog de vitaliteit en verlaag het verzuim in de detailhandel met ons gespecialiseerd Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Wordt uw winkel of retailketen geconfronteerd met uitdagingen zoals personeelsverzuim, stress of andere gezondheidsproblemen? Ons PMO brengt nieuwe energie en verhoogt de productiviteit van uw retail team.

  • Op locatie service- Onze specialisten komen naar uw winkellocaties, waardoor deelname aan het PMO moeiteloos verloopt voor uw personeel.
  • Minder ziekteverzuim - Door vroegtijdige interventies pakken we gezondheidsproblemen aan voordat ze leiden tot verzuim, specifiek gericht op de uitdagingen binnen de detailhandel.
  • Gezondheidscheck op maat - Wij bieden een gepersonaliseerde gezondheidsevaluatie, afgestemd op de unieke behoeften.
    ‍
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek detailhandel

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht als basis

Krijg een helder beeld van de algehele gezondheid, werksfeer en omgevingsfactoren binnen uw retailomgeving, cruciaal voor het welzijn van uw personeel.

Conform Arbowet

Een regelmatig PMO zorgt dat u niet alleen voldoet aan wettelijke eisen maar ook proactief bijdraagt aan een gezondere werkomgeving.

Meet en optimaliseren

Evalueer ziekteverzuim en -duur om gerichte verbeteringen door te voeren, essentieel voor het behouden van een productief en tevreden team.

Implementatie van een preventief medisch onderzoek in Technologie & IT:

‍

Retailorganisaties navigeren door een veranderende markt, waarbij het welzijn van medewerkers invloed heeft op de bedrijfsprestaties. Onze PMO-service, Β met een breed scala aan tests, is specifiek ontworpen om de gezondheid en vitaliteit van uw personeel te beoordelen, in lijn met uw bedrijfsdoelstellingen.

‍

Door regelmatig een PMO in te zetten, verbetert u niet alleen het welzijn van uw team, maar optimaliseert u ook de operationele efficiΓ«ntie van uw winkel.

‍

Onze service omvat gemakkelijke op locatie bezoeken, toegang tot een gebruiksvriendelijk online boekingsportaal, en transparante prijsstelling, waardoor u volledige controle heeft zonder verborgen kosten. Naast de gezondheidsevaluaties bieden we educatieve materialen aan alle deelnemers en gedetailleerde rapportages met actieplannen, gericht op het bevorderen van een gezonde levensstijl en het verbeteren van de algehele werkomgeving.

‍

Versterk uw retailteam door een gezonde werkomgeving te cultiveren. Voor een offerte of persoonlijk advies, neem vandaag nog contact met ons op en maak de eerste stap naar een gezonder en productiever team.

‍

‍

‍

‍

‍

‍

Preventief medisch onderzoek detailhandel
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

No items found.

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!