Preventief medisch onderzoek ouderenzorg

Preventief medisch onderzoek (PMO) voor de ouderenzorg - Versterk de gezondheid en het welzijn binnen uw zorginstelling met ons op maat gemaakte Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Geconfronteerd met uitdagingen zoals hoge werkdruk, emotionele belasting of fysieke klachten onder uw personeel? Ons PMO injecteert vitaliteit en draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van uw team.

  • Gezondheidschecks op maat: Een op maat gemaakte gezondheids-APK die essentieel is voor het waarborgen van het welzijn van uw medewerkers.
  • Service op Locatie: Wij komen naar uw zorginstelling, waardoor deelname voor uw personeel gemakkelijk en toegankelijk is.
  • Boost in energie en innovatie: Door vroegtijdige interventies pakken we gezondheidsproblemen aan voordat ze leiden tot verzuim.
Preventief medisch onderzoek ouderenzorg

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Verbeterde vitaliteit

Krijg duidelijkheid over de gezondheidsstatus, werkomstandigheden en het algemene welzijn van uw medewerkers, cruciaal voor het leveren van kwalitatieve zorg.

Naleving Arbowet

Ons PMO zorgt ervoor dat uw instelling voldoet aan de wettelijke gezondheids- en veiligheidseisen, terwijl het ook het welzijn van medewerkers bevordert.

Energie

Ons PMO zorgt voor meer energie op de werkvloer, wat essentieel is voor de productiviteit en tevredenheid.

Implementatie van een PMO in de ouderenzorg!

Onze PMO-service is specifiek afgestemd op de behoeften van de ouderenzorg, met als doel het welzijn van uw medewerkers te ondersteunen en hun capaciteit voor zorg te vergroten. Door regelmatige gezondheidsevaluaties bieden we niet alleen inzicht in het welzijn van uw team, maar stimuleren we ook een werkomgeving waarin iedereen zich ondersteund en gewaardeerd voelt.

De invoering van een PMO leidt tot verbeterde gezondheid en welzijn binnen uw organisatie, wat fundamenteel is voor het behoud van kwaliteit. Onze aanpak omvat bezoeken op locatie, een eenvoudig online boekingssysteem, en transparante kosten.

Na elke evaluatie bieden we uitgebreide rapportages en actieplannen, inclusief toegang tot educatieve bronnen voor een gezonde levensstijl. Dit zorgt voor continue verbetering en bevordert een cultuur van gezondheid en welzijn binnen uw team.

Verhoog de vitaliteit en het welzijn van uw zorgteam en verbeter daarmee de kwaliteit van zorg. Voor een persoonlijke offerte of meer informatie, neem vandaag nog contact met ons op en zet samen met ons de stap naar een gezondere toekomst in de ouderenzorg.

Preventief medisch onderzoek ouderenzorg
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

No items found.

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!