Preventief medisch onderzoek Oudenbosch

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Oudenbosch - PMO-Nederland brengt nu naar Oudenbosch geavanceerde PMO-services, speciaal ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het vroegtijdig identificeren van gezondheidsrisico's bij hun werknemers. Ons uitgebreide programma omvat een gedetailleerde gezondheidsenquête, nauwkeurige metingen van bloeddruk en cholesterol, en BMI-analyses. Aangepast aan de specifieke behoeften van werkgevers bieden we ook aanvullende testopties. Deze dienst voor preventief medisch onderzoek is zorgvuldig ontwikkeld om werkgevers te assisteren in het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van hun werknemers, gericht op een gezondere werkomgeving en verbeterd algemeen welbevinden.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Oudenbosch

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in het welzijn, de collegialiteit en werkcondities van medewerkers.

Arbowet

Aansluitend bij artikel 18 van de Arbowet, waarin staat dat periodieke PMO's noodzakelijk zijn, voldoet onze aanbod precies aan deze vereiste.

Meten is weten

Levert inzage in hoe lang medewerkers ziek zijn en de frequentie van ziekteverzuim. PMO helpt het aantal zieke werknemers te verminderen.

Streef naar een gezondere werkomgeving in Oudenbosch met ons PMO.

Neem initiatief voor een betere gezondheid op de werkplek met ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Bent u op zoek naar doeltreffende methoden om het welzijn en de gezondheid van uw werknemers te verhogen? PMO-Nederland levert kwalitatieve PMO's, speciaal aangepast aan de specifieke eisen van uw omgeving. Onze services, gericht op zowel werkgevers als werknemers, omvatten kritieke gezondheidsevaluaties die niet alleen ten goede komen aan de lifestyle van uw medewerkers, maar ook positief uitwerken op de atmosfeer op het werk en de algehele productiviteit. Visualiseer een werkplek waarbij welzijn voorop staat, resulterend in verhoogde inzet en motivatie van het personeel. Onze professionele medewerkers bezoeken uw bedrijf voor de nauwgezette uitvoering van deze PMO's, met nadruk op uitgebreide analyses en het met empathie delen van bevindingen met uw werknemers. We zorgen voor transparante communicatie richting u als werkgever, om u constant op de hoogte te houden van de gezondheidsstatus van uw personeel en eventueel benodigde acties. Het is onze missie om de gezondheid op de werkplek te verbeteren met behulp van bereikbare en effectieve gezondheidstests.

Waarom kiezen voor ons PMO ?

  • Resultaatgericht: Wij focussen op meetbare verbeteringen in gezondheid en welzijn van uw team.
  • Flexibele planning: We passen ons schema aan uw bedrijfstijden aan om minimale verstoring van het werkproces te garanderen.
  • Uitgebreide ondersteuning: Ons team biedt niet alleen tests, maar ook nazorg en advies om de geïdentificeerde gezondheidskwesties aan te pakken.

Zet nu de stap naar een beter welzijn op de werkvloer. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerd PMO en draag bij aan een gezonder, tevredener en efficiënter team.

Preventief medisch onderzoek Oudenbosch
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!