Preventief medisch onderzoek Oss

Preventief medisch onderzoek (PMO) Oss - Prioriteit geven aan werknemersgezondheid in uw onderneming. PMO-Nederland introduceert in Oss zijn state-of-the-art PMO-diensten, ontworpen om ondernemingen te ondersteunen in het vroegtijdig herkennen van gezondheidsrisico's bij het personeel. Onze holistische aanpak bestaat uit diepgaande gezondheidsenquêtes, accurate metingen van belangrijke gezondheidsaspecten zoals bloeddruk en cholesterol, en uitgebreide Body Mass Index (BMI) analyses, specifiek aangepast aan de behoeften van werkgevers in Oss. We bieden bovendien extra diagnostische tests aan. Deze zorgvuldig ontwikkelde gezondheidsonderzoeken zijn bedoeld om werkgevers te helpen bij het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van hun werknemers, met het uiteindelijke doel een gezonder werkklimaat en algehele verbetering van de gezondheid te bewerkstelligen.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Preventief medisch onderzoek Oss

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Versterk de gezondheid op de werkvloer in Oss met ons PMO.

PMO-Nederland introduceert in Oss op maat gemaakte gezondheidsevaluaties, specifiek gericht op het versterken van de gezondheid en het welbevinden van werknemers. Deze service, bestemd voor zowel werkgevers als werknemers, bestaat uit essentiële gezondheidstests die niet alleen bijdragen aan een betere levensstandaard voor uw personeel, maar ook een gunstige invloed hebben op zowel de werksfeer als de productiviteit. Visualiseer een werkomgeving in Oss waar de gezondheid van iedere werknemer van cruciaal belang is, wat leidt tot meer betrokkenheid en motivatie. Ons deskundige team zal Oss bezoeken om deze PMO's nauwkeurig uit te voeren, met een focus op gedetailleerde analyse en zorgzame terugkoppeling naar uw personeel. We zorgen voor een duidelijke communicatie met werkgevers, om ervoor te zorgen dat u volledig geïnformeerd bent over de gezondheidsstatus van uw team en de benodigde vervolgacties. Ons doel is het verhogen van de gezondheid op de werkplek in Oss door middel van toegankelijke en effectieve gezondheidsbeoordelingen.

Voordelen van ons PMO in Oss:
  • Regionale Kennis: Ons team beschikt over gedegen inzicht in de specifieke gezondheidsvraagstukken en kansen in Oss.
  • Persoonlijke Zorg: Wij verzekeren dat elke medewerker individuele aandacht en waardering ontvangt.
  • Gericht op Resultaten: Onze services zijn toegespitst op concrete verbeteringen in zowel de gezondheid als het welzijn van uw team.

Maak de keuze voor een gezondere werkomgeving in Oss. Contacteer ons voor een op maat gemaakt PMO en werk samen aan een energieker, gelukkiger en effectiever personeel.


Preventief medisch onderzoek Oss
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!