Preventief medisch onderzoek Oosterhout

Preventief medisch onderzoek (PMO) Oosterhout - Integreer welzijn vloeiend binnen uw bedrijfsopbouw. PMO-Nederland introduceert in Oosterhout op maat gemaakte PMO-diensten, ontworpen om bedrijven te assisteren in het proactief identificeren van gezondheidsrisico's onder hun werknemers. Onze diepgaande methode omvat uitvoerige gezondheidsvragenlijsten, precieze metingen van cruciale gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk en cholesterol, en nauwkeurige Body Mass Index-evaluaties, specifiek afgestemd op de behoeften van werkgevers uit Oosterhout. We bieden ook een uitgebreid aanbod aan aanvullende gezondheidstests. Deze allesomvattende gezondheidsevaluaties zijn bedoeld om werkgevers te ondersteunen in het verbeteren van werknemerswelzijn en -gezondheid, met het uiteindelijke doel een gezondere werkomgeving te cultiveren en de algemene gezondheid van het personeel te verhogen.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Oosterhout

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Versterk de gezondheidsrichtlijnen binnen uw onderneming in Oosterhout met ons PMO.

In Oosterhout biedt PMO-Nederland biedt uitgebreide gezondheidsanalyses aan, specifiek gericht op het verbeteren van werknemerswelzijn en -gezondheid. Deze service, toegankelijk voor werkgevers en werknemers, bevat belangrijke gezondheidscontroles die de levensstijl van uw team ten goede komen en positief bijdragen aan zowel de werkomgeving als de productiviteit. Voorstelbaar is een werkomgeving waarin de gezondheid van elke werknemer een centrale rol speelt, wat resulteert in verhoogde motivatie en betrokkenheid. Ons gekwalificeerde team plant een bezoek aan Oosterhout om deze PMO's uit te voeren, met een sterke focus op gedetailleerde analyse en zorgzame feedback. Wij beloven open communicatie met werkgevers, om u een compleet overzicht te geven van de gezondheidsstatus van uw team en aanbevolen vervolgstappen. Het is ons doel om bij te dragen aan een gezondere werkomgeving in Oosterhout door middel van onze toegankelijke en effectieve gezondheidschecks."

Voordelen van ons PMO in Oosterhout:

  • Verhoogde productiviteit: Door het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van werknemers, draagt ons PMO bij aan een verhoging van de productiviteit binnen uw  onderneming.
  • Verbeterde bedrijfsimago: Het aanbieden van PMO toont aan dat uw bedrijf in Oosterhout waarde hecht aan de gezondheid en het welzijn van zijn werknemers, wat positief bijdraagt aan uw reputatie als een zorgzame werkgever.
  • Duurzame werkrelaties: Door te investeren in de gezondheid van werknemers, versterkt ons PMO de band tussen werkgever en werknemer, wat resulteert in een loyaler en meer betrokken personeelsbestand.

Verhoog het welzijn op uw werk in Oosterhout. Start een op uw behoeften afgestemd PMO en evolueer naar een gezonder, vrolijker en productiever team met onze hulp.


Preventief medisch onderzoek Oosterhout
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!