Preventief medisch onderzoek Oldenzaal

PMO-Oldenzaal zet zich in voor de gezondheid van werknemers. Met onze geavanceerde PMO-diensten in Oldenzaal helpen we bedrijven bij het tijdig opsporen van gezondheidsrisico's onder hun personeel. Onze integrale benadering bestaat uit uitgebreide gezondheidsenquêtes, precieze bloeddruk- en cholesterolmetingen, en diepgaande BMI-analyses, specifiek afgestemd op de noden van werkgevers in Oldenzaal. Daarbovenop bieden we diverse extra onderzoeksopties. Deze preventieve gezondheidsevaluaties zijn zorgvuldig ontworpen om werkgevers te ondersteunen in het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van hun werknemers. Ons streven is naar een vitalere werkomgeving, het verminderen van ziekteverzuim en het bieden van een soort medische keuring op locatie, voor het gemak van u en uw team.

Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Oldenzaal

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Ga voor een gezonder werkplek in Oldenzaal met ons PMO.

PMO-Nederland biedt in Oldenzaal op maat gemaakte gezondheidsonderzoeken aan, met als doel het welzijn en de gezondheid van werknemers te verhogen. Deze service is gericht op zowel werkgevers als werknemers en omvat essentiële gezondheidscontroles die niet alleen bijdragen aan een gezondere levensstijl van uw team, maar ook een positieve invloed hebben op de algehele werksfeer en productiviteit. Stelt u zich een werkomgeving voor waarin de gezondheid van elke medewerker centraal staat, wat resulteert in verhoogde betrokkenheid en motivatie. Ons professionele team komt naar Oldenzaal om deze PMO's met zorg uit te voeren, met een focus op grondige analyses en empathische terugkoppeling naar uw personeel. We zorgen voor duidelijke communicatie met de werkgever, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw team en mogelijke vervolgacties. Onze missie is het bevorderen van een gezondere werkomgeving in Oldenzaal door middel van toegankelijke en doeltreffende gezondheidschecks.

Voordelen van ons PMO in Oldenzaal:

  • Versterking van de werkplekcultuur: Onze diensten dragen bij aan een positievere werksfeer, waarbij gezondheid en welzijn centraal staan, wat leidt tot hogere motivatie en betrokkenheid van het personeel.
  • Persoonlijke aanpak: We zorgen ervoor dat elke werknemer zich gewaardeerd en erkend voelt.
  • Vermindering van ziekteverzuim: Onze preventieve gezondheidscontroles en interventies leiden tot een vroegtijdige identificatie en aanpak van gezondheidsrisico's, wat resulteert in een aanzienlijke daling van het ziekteverzuim binnen uw organisatie.

Kies nu voor een gezondere werkomgeving in Oldenzaal. Neem contact op voor een op maat gemaakt PMO en werk samen aan een fitter, productiever en ontspannener team.


Preventief medisch onderzoek Oldenzaal
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!