Preventief medisch onderzoek Oldebroek

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Oldebroek - PMO-Nederland zet zich in voor het verhogen van het welzijn en de gezondheid van werknemers door ons gespecialiseerde aanbod van Preventieve Medische Onderzoeken (PMO). Deze dienst is cruciaal voor het creëren van een gezonder team. Het begint allemaal met een uitvoerige gezondheidsvragenlijst, gevolgd door grondige analyses van belangrijke gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk, cholesterolwaarden en BMI. Onze procedures zijn zorgvuldig ontworpen om gezondheidsrisico's bij werknemers vroegtijdig op te sporen en aan te pakken. We bieden een aanpasbare service, inclusief de optie voor bijkomende onderzoeken, perfect afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf. Door actief bij te dragen aan het welzijn van uw medewerkers, werken we samen aan een betere werkomgeving, wat leidt tot een toename in productiviteit en een hogere tevredenheid onder het personeel.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Oldebroek

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Directe inzichten in gezondheidsstatus en conditie van de werkomgeving.

Arbowet

Onze services voldoen aan de Arbowet artikel 18, die periodieke PMO's voorschrijft, waarborgend dat we aan alle regelgeving voldoen.

Meten is weten

Biedt inzicht in ziekteverzuimduur en draagt bij aan vermindering van ziekteverzuim.

Creëer een energieker team in Oldebroek via PMO

We zijn toegewijd aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van werknemers, cruciale elementen voor het floreren van elke onderneming. We bieden met enthousiasme onze geavanceerde Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) aan, direct uitvoerbaar bij u op de werkvloer. Deze service is met aandacht ontwikkeld om zowel werkgevers als werknemers bij te staan met essentiële gezondheidschecks. Deze checks stimuleren niet alleen een gezondere manier van leven, maar leveren ook een bijdrage aan een positievere werkomgeving en stimuleren de productiviteit. Stelt u zich een werkplek voor waar iedereen zich gewaardeerd en gezond voelt, en waar gezondheidsbewustzijn een basiswaarde is. Dit gevoel van erkenning bevordert significant de toewijding en motivatie. Ons deskundige team zet zich in om met grote nauwkeurigheid en zorg PMO's te verrichten. We blinken uit in het zorgvuldig uitvoeren van de onderzoeken en het empathisch communiceren van de resultaten. Daarnaast bieden we heldere en effectieve communicatie met u, zodat u steeds op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw personeel en op de hoogte bent van de te nemen stappen.

Voordelen van een PMO:

  • Toename van werknemerstevredenheid en -loyaliteit: Gezondheidsinitiatieven versterken de band met het bedrijf.
  • Duurzame werkprestaties: Een gezonde werkomgeving draagt bij aan continue en stabiele prestaties.
  • Innovatie en creativiteit: Een gezond team is meer geneigd tot innovatief denken en creatieve oplossingen.

Neem vandaag de stap naar een betere gezondheid binnen uw organisatie. Plan een afspraak voor uw op maat gemaakte Preventief Medisch Onderzoek en werk samen met ons aan het creëren van een team dat gezonder, gelukkiger en meer gefocust is.

Preventief medisch onderzoek Oldebroek
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!