Preventief medisch onderzoek Nunspeet

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Nunspeet - PMO-Nederland is toegewijd aan het bevorderen van werknemersgezondheid en welzijn via onze speciale Preventieve Medische Onderzoeken (PMO). Deze service is essentieel voor het ontwikkelen van een gezonder werkteam. Het proces start met een diepgaande gezondheidsvragenlijst, waarna we overgaan tot het zorgvuldig analyseren van kritieke gezondheidsmarkers, waaronder bloeddruk, cholesterolniveaus en de Body Mass Index (BMI). Onze methode is nauwgezet samengesteld om gezondheidsrisico's onder werknemers vroegtijdig te detecteren. Onze dienstverlening is flexibel en omvat optionele aanvullende onderzoeken, perfect afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Door een prioriteit te maken van de gezondheid en het welzijn van uw personeel, streven we naar een betere werkomgeving, wat leidt tot hogere tevredenheid en productiviteit onder het personeel.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Nunspeet

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Directe evaluatie van gezondheidsstatus en werksfeer.

Arbowet

Onze services zijn in lijn met Arbowet artikel 18, en zorgen zo voor volledige naleving van de wet.

Meten is weten

Analyse van verzuimfrequentie en -duur; onze PMO's helpen het ziekteverzuim effectief te verlagen.

Bevorder een actieve werkomgeving in Nunspeet door PMO

In Nunspeet zetten we ons volledig in voor de gezondheid en het welzijn van werknemers, fundamentele pijlers voor het succes van iedere onderneming. We zijn er trots op om onze Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) aan te bieden, die ter plekke bij uw bedrijf kunnen worden uitgevoerd. Deze service is met aandacht ontworpen om zowel werkgevers als werknemers te voorzien van essentiële gezondheidsevaluaties. Deze evaluaties stimuleren niet alleen een gezondere lifestyle, maar dragen ook bij aan een verbeterde werkomgeving en een verhoging van de productiviteit. Stelt u zich een werkplek voor waar iedere medewerker zich gewaardeerd en gezond voelt, met gezondheid als kernwaarde. Dit gevoel van waardering verhoogt de inzet en motivatie aanzienlijk. We blinken uit in het nauwkeurig uitvoeren van medische controles en het zorgvuldig delen van de uitkomsten. Daarnaast zorgen we voor transparante en doeltreffende communicatie met u als werkgever, zodat u steeds volledig op de hoogte blijft van de gezondheidsstatus van uw team en de noodzakelijke vervolgacties.

Voordelen van een PMO:

  • Grotere klanttevredenheid: Tevreden en gezonde werknemers zorgen voor een betere klantenservice, wat direct bijdraagt aan de tevredenheid van klanten.
  • Vermindering van ongevallen: Een gezond personeelsbestand is minder vatbaar voor ongevallen op de werkvloer, wat de veiligheid verhoogt en potentiële aansprakelijkheidsrisico's verlaagt.
  • Lagere zorgkosten: Door in te zetten op preventieve gezondheidszorg kunnen bedrijven de langdurige zorgkosten voor werknemers verlagen, aangezien minder medische ingrepen nodig zijn.

Focus op verbetering van de gezondheid binnen uw organisatie. Leg direct contact voor een persoonlijk afgestemd Preventief Medisch Onderzoek en werk samen met ons aan de ontwikkeling van een team dat energieker, gelukkiger en scherper is.

Preventief medisch onderzoek Nunspeet
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!