Preventief medisch onderzoek Noordwijk

PMO Noordwijk - Zet gezondheid voorop in uw organisatiecultuur. PMO-Nederland breidt haar dienstverlening uit naar Noordwijk met innovatieve PMO-services, zorgvuldig afgestemd op de behoeften van lokale ondernemingen. Onze uitgebreide aanpak omvat gedetailleerde gezondheidsenquêtes, nauwkeurige analyses van essentiële gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk en cholesterolniveaus, en gedegen Body Mass Index-beoordelingen, speciaal ontworpen voor de vereisten van werkgevers in Noordwijk. Wij bieden tevens aanvullende testopties. Deze zorgvuldige gezondheidsevaluaties zijn bedoeld om ondernemers te assisteren in het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van hun werknemers, met als uiteindelijk streven een vitalere werkomgeving en een verhoogd algeheel welzijnsniveau.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Noordwijk

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Til de gezondheidsstandaarden op uw werkplek in Noordwijk naar een hoger niveau met onze PMO-services!

PMO-Nederland biedt in Noordwijk op maat gemaakte gezondheidsonderzoeken aan, die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van werknemers. Deze service, bedoeld voor zowel werkgevers als werknemers, omvat essentiële gezondheidschecks die een positieve invloed hebben op de leefstijl van uw team, wat weer ten goede komt aan de werksfeer en productiviteit. Visualiseer een werkomgeving waarin de gezondheid van iedere medewerker topprioriteit is, wat leidt tot verhoogde betrokkenheid en motivatie. Ons ervaren team bezoekt Noordwijk om deze PMO's zorgvuldig uit te voeren, met focus op nauwkeurige analyse en begripvolle terugkoppeling naar uw personeel. Wij waarborgen heldere communicatie met de werkgever, zodat u volledig geïnformeerd bent over de gezondheidsstatus van uw team en mogelijke vervolgacties. Ons doel is het bevorderen van een gezondere werkomgeving in Noordwijk door middel van toegankelijke en effectieve gezondheidsbeoordelingen.

Voordelen van ons PMO in Noordwijk:

  • Regionaal inzicht: Ons team van experts heeft uitgebreide kennis van de unieke gezondheidsuitdagingen en kansen in Noordwijk.
  • Persoonlijke zorg: We garanderen dat iedere medewerker zich erkend en op waarde geschat voelt.
  • Nadruk op positieve ontwikkeling: Onze services zijn zorgvuldig samengesteld om wezenlijke verbeteringen te bewerkstelligen in de gezondheid en het algehele welzijn van uw teamleden.


Zet de stap naar een gezondere werkcultuur in Noordwijk. Neem contact op voor een persoonlijk afgestemd PMO en werk aan een energieker, opgewekter en prestatiegerichter werkteam.
Preventief medisch onderzoek Noordwijk
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!