Preventief medisch onderzoek Nijmegen

Preventief medisch onderzoek - Nijmegen vormt een essentiële strategie voor lokale bedrijven gericht op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van hun werknemers. Door het aanbieden van een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) aan het personeel, kunnen bedrijven een aanzienlijke verbetering in productiviteit en een afname in ziekteverzuim realiseren. Dit initiatief speelt niet alleen een cruciale rol in het verbeteren van de algehele gezondheid van werknemers, maar draagt ook bij aan het versterken van de band met talentvolle medewerkers. Bovendien verhoogt het de aantrekkelijkheid van het bedrijf als werkgever in Nijmegen, door te laten zien dat er waarde wordt gehecht aan het welzijn van het personeel. Het implementeren van een PMO-programma is daarmee een investering in zowel het personeel als de toekomst van het bedrijf.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Preventief medisch onderzoek Nijmegen

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Verhoog welzijn en veiligheid met PMO in Nijmegen

Het aanbieden van een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) door PMO Nederland is een cruciale stap voor bedrijven in Nijmegen om de gezondheid van hun werknemers te beschermen en tegelijkertijd het ziekteverzuim te verminderen. Wanneer werknemers kampen met gezondheidsproblemen, kan dit leiden tot afwezigheid en een lagere productiviteit. Door deze problemen vroegtijdig te identificeren en aan te pakken, blijven werknemers niet alleen gezonder, maar ook productiever. Bovendien draagt een PMO bij aan het creëren van een veiligere werkomgeving door gezondheidsrisico's die de veiligheid kunnen beïnvloeden, zoals duizeligheid en vermoeidheid, tijdig te behandelen. Dit vermindert het risico op ongevallen en draagt bij aan een veiligere en productievere werkomgeving.

Voordelen van ons PMO in Nijmegen:

  1. Vermindering van ziekteverzuim: Vroegtijdige opsporing en behandeling van gezondheidsproblemen helpen het ziekteverzuim aanzienlijk te verlagen.
  2. Toename van productiviteit: Gezonde werknemers zijn essentieel voor een hoge productiviteit. Een PMO zorgt ervoor dat werknemers in optimale gezondheid blijven, wat direct bijdraagt aan hun werkprestaties.

Door te investeren in een PMO in Nijmegen met PMO Nederland, zet u een belangrijke stap naar een gezondere, veiligere en productievere werkomgeving. Neem vandaag nog de stap naar een betere toekomst voor uw bedrijf en uw werknemers.

Preventief medisch onderzoek Nijmegen
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

No items found.

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!