Preventief medisch onderzoek Naarden

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Naarden - PMO-Nederland ondersteunt ondernemingen in het tijdig herkennen van gezondheidsrisico's bij personeel via onze PMO-services. Ons aanbod omvat uitvoerige gezondheidsenquêtes, nauwkeurige evaluaties van essentiële gezondheidsfactoren, waaronder hartslag en glucosegehalte, evenals Body Mass Index (BMI) onderzoeken, allemaal aangepast aan de behoeften van specifieke bedrijven. We verstrekken ook een scala aan extra gezondheidsonderzoeken. Deze beoordelingen zijn bedoeld om bedrijfsleiders te assisteren bij het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers, met het einddoel om een meer levendige werkomgeving en een verbeterd niveau van welzijn te bereiken.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Preventief medisch onderzoek Naarden

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Compleet beeld van de gezondheid, collegialiteit en werkplek in één evaluatie.

Arbowet

Voldoet aan de wettelijke vereisten van de Arbowet artikel 18 voor regelmatige PMO's.

Meten is weten

Verheldert het ziekteverzuim en de duur ervan bij personeel, terwijl PMO het aantal zieke werknemers vermindert.

Boost de vitaliteit van uw medewerkers in Naarden via PMO-Nederland

In Naarden zijn we actief bezig met het versterken van gezondheid en welzijn onder werknemers, cruciale factoren voor het succes van elk bedrijf. Met veel plezier stellen we onze Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) beschikbaar, die gemakkelijk bij u op het bedrijf uitgevoerd kunnen worden. Deze service is met oog voor detail ontwikkeld om werkgevers en hun personeel van belangrijke gezondheidsbeoordelingen te voorzien. Deze beoordelingen stimuleren niet alleen een gezondere manier van leven, maar dragen ook bij aan een positievere werksfeer en een toename in productiviteit. Stelt u zich voor dat elke werknemer zich gezond en gewaardeerd voelt op de werkplek, waar gezondheid als hoofdfocus wordt beschouwd. Deze waardering speelt een cruciale rol in het versterken van betrokkenheid en motivatie. Ons team is vakkundig in het uitvoeren van deze gezondheidsonderzoeken en het nauwkeurig delen van bevindingen. We bieden daarnaast duidelijke en effectieve communicatie naar u als werkgever, zodat u altijd goed geïnformeerd bent over de gezondheidsstatus van uw werknemers en passende acties kunt ondernemen.

Voordelen van ons PMO:
  • Toewijding aan welzijnsverbetering: Wij zijn toegewijd aan het stimuleren van zowel fysieke als mentale gezondheidsverbeteringen binnen uw bedrijf.
  • Specifieke gezondheidsstrategieën: We bieden strategieën die zijn aangepast aan de unieke behoeften en kansen van uw werkomgeving.
  • Verbetering van werkplekgezondheid: Onze maatregelen zijn erop gericht om een gezondere, meer ondersteunende werkomgeving te creëren.

Maak de beweging naar een gezonder bedrijfsklimaat. Bereik ons voor een op maat gemaakt PMO en draag bij aan de ontwikkeling van een veerkrachtiger, vrolijker en effectiever team.

Preventief medisch onderzoek Naarden
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!