Preventief medisch onderzoek mijnbouw

Preventief medisch onderzoek (PMO) mijnbouw | In de mijnbouwsector, waar de fysieke eisen hoog zijn en de omstandigheden uitdagend, is het behouden van de gezondheid en vitaliteit van werknemers essentieel. Ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO) is speciaal ontworpen om de unieke behoeften van deze industrie aan te pakken, gericht op het bevorderen van een gezonder, vitaler en duurzaam inzetbaar team.

  • Gezondheidschecks op maat: Een op maat gemaakte gezondheids-APK die essentieel is voor het waarborgen van het welzijn van uw medewerkers.
  • Service op Locatie: Onze experts komen direct naar uw faciliteiten, waardoor deelname aan het PMO naadloos verloopt voor uw team.
  • Boost in energie en innovatie: Onze proactieve interventies zijn specifiek afgestemd op de mijnbouw sector, gericht op het versterken van de gezondheid en vitaliteit van uw team. Dit zorgt voor een dynamischere en innovatievere werkomgeving.
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek mijnbouw

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Verbeterde vitaliteit

Een gezonder team is een vitaler team, klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Naleving Arbowet

Ons PMO zorgt ervoor dat u niet alleen voldoet aan wettelijke vereisten, maar ook proactief bijdraagt aan een gezondere werkomgeving.

Energie

Ons PMO zorgt voor meer energie op de werkvloer, wat essentieel is voor de productiviteit en tevredenheid.

Implementatie van een PMO in de mijnbouw!

Onze aanpak begint met het zorgvuldig meten van gezondheidsindicatoren via een uitgebreide vragenlijst, gevolgd door fysieke tests om de gezondheid en het welzijn van uw mijnbouwteam grondig te evalueren. Op basis van deze bevindingen bieden we persoonlijk advies en een nazorgtraject, inclusief toegang tot e-learning modules, om de gezondheid van uw personeel te verbeteren en te onderhouden. Dit proces versterkt de duurzame inzetbaarheid van uw team en verhoogt de productiviteit op de werkvloer.

Zet nu de stap naar een vitaler mijnbouwteam: Door te investeren in de gezondheid van uw werknemers, bouwt u aan de toekomst van uw bedrijf. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie, en laten we samen een pad bewandelen naar een gezonder, energieker team in de mijnbouwindustrie.

Preventief medisch onderzoek mijnbouw
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

No items found.

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!