Preventief medisch onderzoek Mierlo

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Mierlo - PMO-Nederland speelt een cruciale rol in het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van werknemers door het aanbieden van ons op maat gemaakte Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Deze dienstverlening is onmisbaar voor het creëren van een energieker team. Het traject begint met een gedetailleerde gezondheidsvragenlijst, gevolgd door een grondige evaluatie van belangrijke gezondheidsindicatoren onder andere bloeddruk, cholesterolgehalte en de Body Mass Index (BMI). Dit programma is zorgvuldig ontwikkeld om mogelijke gezondheidsrisico's bij werknemers vroegtijdig te identificeren. Ons aanbod, inclusief de optie voor aanvullende specifieke tests, is aanpasbaar en past bij de specifieke behoeften van uw organisatie. Door de focus te leggen op de gezondheid en het welzijn van uw team, werken we samen aan een betere werksfeer, wat resulteert in een hogere tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Mierlo

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Directe beoordeling van gezondheid en werkomstandigheden.

Arbowet

Onze PMO's zijn in lijn met de Arbowet artikel 18 en garanderen naleving van de wet.

Meten is weten

Analyse van verzuim; onze PMO's helpen dit te verlagen.

Bevorder het welzijn van uw team in Mierlo met ons PMO-aanbod.

In Mierlo richten we ons nadrukkelijk op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze werknemers, die we zien als cruciaal voor het succes van elke onderneming. We zijn verheugd dat we Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) aan kunnen bieden, die vlot op uw locatie uitgevoerd kunnen worden. Deze service is met grote zorg opgesteld om zowel werkgevers als werknemers te voorzien van belangrijke gezondheidscontroles. Deze controles zijn niet alleen bevorderlijk voor een gezondere levensstijl, maar leiden ook tot een prettigere werkomgeving en een stijging in productiviteit. Visualiseer een werkomgeving waar elke medewerker zich gewaardeerd en energiek voelt, met gezondheid als een prioriteit. Dit gevoel van waardering is van onschatbare waarde voor het versterken van de betrokkenheid en het stimuleren van motivatie. Onze vaardigheid ligt in het nauwkeurig uitvoeren van deze onderzoeken en in het precies communiceren van de uitkomsten. Verder verzekeren we een duidelijke en effectieve communicatie met u als werkgever, om u constant op de hoogte te houden van de gezondheidsstatus van uw personeel en de nodige vervolgstappen.

Voordelen van een PMO:

  • Verbeterde concentratie: Door gezond te blijven, kunnen werknemers zich beter focussen op hun taken, wat leidt tot hogere prestaties.
  • Lagere stressniveaus: Gezonde leefgewoonten helpen werknemers om stress beter te beheersen, wat leidt tot een kalmer en productiever werkklimaat.
  • Versterkte mentale gezondheid: Aandacht voor de mentale welzijn van werknemers bevordert hun veerkracht en emotionele stabiliteit.

Concentreer u op het verbeteren van de gezondheid binnen uw organisatie. Neem direct contact op voor een gepersonaliseerd Preventief Medisch Onderzoek en werk samen met ons aan de ontwikkeling van een team dat energieker, tevredener en alerter is.

Preventief medisch onderzoek Mierlo
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!