Preventief medisch onderzoek Middelburg

Preventief medisch onderzoek (PMO) Middelburg levert onmisbare preventieve medische onderzoeken (PMO), ontworpen om de gezondheid en het welzijn binnen bedrijven te bevorderen. Deze onderzoeken worden efficiënt op uw eigen werkplek uitgevoerd, wat zorgt voor een vlekkeloze integratie met dagelijkse routines. Onze service bestaat uit diepgaande analyses van belangrijke gezondheidsindicatoren zoals hartslag, bloeddruk en BMI, verricht door een team van deskundigen met toegang tot state-of-the-art diagnostische apparatuur. Daarnaast bieden we optionele tests voor een nog completer beeld van de gezondheid, inclusief controles op cholesterol en bloedsuikerspiegel, precies afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Elk onderzoek wordt gekenmerkt door een strikte vertrouwelijkheid en professionaliteit, inclusief directe, persoonlijke terugkoppeling en advies aan de deelnemers.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Middelburg

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

De intentie van het preventieve gezondheidsonderzoek

In Middelburg bieden wij een uitgebreid scala aan tests om de gezondheid en vitaliteit van uw werknemers grondig te beoordelen.

Gezondheidsstrategie op maat: In samenwerking met de HR-afdeling ontwikkelen we een specifiek en op maat gemaakt PMO voor elk bedrijf. We selecteren de tests die het beste aansluiten bij de behoeften van uw organisatie.

Medewerkers enquête: Onze preventieve medische onderzoeken zijn tweeledig, beginnend met een diepgaande enquête die vragen stelt over werkdruk, werkervaring, medische geschiedenis, privéleven en verzuimgeschiedenis.

Tests op de werkplek: Voor het praktische gedeelte voeren we de tests direct uit op uw locatie in Middelburg, zodat uw werknemers niet hoeven te reizen voor hun PMO.

Wij bieden een breed spectrum aan metingen, waaronder bloedanalyses en fysieke tests om het uithoudingsvermogen te evalueren. Ook meten we lichaamswaarden zoals gewicht, tailleomvang en bloeddruk, om een compleet beeld van de gezondheid van uw personeel te krijgen.

Preventief medisch onderzoek Middelburg
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

No items found.

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!