Preventief medisch onderzoek Meppel

PMO-Nederland prioriteit aan gezondheid binnen uw bedrijf. PMO-Nederland ontplooit in Meppel haar vooruitstrevende PMO-diensten, op maat gemaakt om ondernemingen te ondersteunen bij het vroegtijdig signaleren van gezondheidsrisico's bij werknemers. Onze holistische benadering omvat uitgebreide gezondheidsvragenlijsten, accurate metingen van kritieke gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk en cholesterol, en gedetailleerde Body Mass Index-evaluaties, afgestemd op de behoeften van bedrijven. We bieden ook aanvullende testmogelijkheden aan. Deze diepgaande gezondheidsevaluaties zijn specifiek ontworpen om werkgevers te helpen bij het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van hun personeel, met als doel een gezondere werkomgeving en een verbeterde algemene gezondheidstoestand te bereiken.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Meppel

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Verhoog de gezondheidsstandaarden op uw werkplek in Meppel met ons PMO.

PMO-Nederland ontplooit in Meppel haar op maat gemaakte preventieve gezondheidsonderzoeken, gericht op het bevorderen van werknemerswelzijn. Deze service, bestemd voor zowel werkgevers als werknemers, bestaat uit cruciale gezondheidstests die een gunstig effect hebben op zowel de productiviteit als de werksfeer. Ons toegewijde team engageert zich voor diepgaande analyses en transparante communicatie, met het doel om een gezondere werkomgeving in Meppel te realiseren. Door preventie en bewustwording voorop te stellen, mikken we op een langdurige verbetering van de gezondheid binnen uw bedrijf, waarbij iedereen zich gesteund en vitaal voelt. Onze strategie focust op het vroegtijdig herkennen en adresseren van gezondheidsrisico's, wat leidt tot een daling van ziekteverzuim en een boost in algemene tevredenheid en productiviteit op de werkvloer.


De pluspunten van ons PMO in Meppel:

  • Lokale kennis: Onze experts zijn grondig ingewijd in de specifieke gezondheidsvraagstukken en mogelijkheden die Meppel kenmerken.
  • Individuele aandacht: We zorgen dat iedere werknemer zich erkend en gewaardeerd voelt.
  • Focus op verbetering: We zijn toegewijd aan het realiseren van aanzienlijke vooruitgang in de gezondheid en het welzijn van uw team.

Kies voor een betere gezondheid op de werkvloer in Meppel. Neem contact op voor een persoonlijk aangepaste PMO en werk samen met ons aan een gezonder, gelukkiger en efficiënter team.


Preventief medisch onderzoek Meppel
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!