Preventief medisch onderzoek Meerssen

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Meerssen - PMO-Nederland helpt bedrijven bij het vroegtijdig opsporen van gezondheidsrisico's bij werknemers door middel van PMO-diensten. Onze service omvat diepgaande gezondheidsvragenlijsten, zorgvuldige metingen van vitale gezondheidsindicatoren onder andere hartfrequentie en bloedsuikerspiegel, en Body Mass Index-analyses, gericht op de specifieke vereisten van bedrijven. Daarnaast bieden we een reeks aanvullende gezondheidstests aan. Deze evaluaties zijn ontworpen om ondernemers te ondersteunen in het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van hun werknemers, met als uiteindelijk doel een vitalere werkomgeving en een verhoogd welzijnsniveau te realiseren.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Meerssen

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Versterk teamgezondheid in Meerssen met PMO-Nederland

In Meerssen zetten we ons in voor het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van werknemers, belangrijke aspecten voor het succes van elke onderneming. Met enthousiasme bieden we onze Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) aan, die bij uw bedrijf op locatie kunnen worden uitgevoerd. Deze dienst is zorgvuldig opgezet om zowel werkgevers als werknemers te voorzien van kritische gezondheidsevaluaties, die niet alleen een gezondere levensstijl aanmoedigen maar ook leiden tot een beter werkklimaat en verhoogde productiviteit. Beeld u een werkomgeving in waar elke medewerker zich gewaardeerd en gezond voelt, met gezondheid als een centrale waarde. Dit gevoel van erkenning verhoogt de betrokkenheid en motivatie aanzienlijk. We zijn bekwaam in het zorgvuldig uitvoeren van medische controles en het gedetailleerd communiceren van de resultaten. Bovendien zorgen we voor heldere en efficiënte communicatie met u als werkgever, zodat u steeds volledig op de hoogte bent van de gezondheidstoestand van uw team en de benodigde vervolgstappen.

Voordelen van ons PMO:
  • Vakbekwaamheid gericht op de regio: Onze groep heeft diepgaande inzichten in de specifieke gezondheidsproblemen en kansen.
  • Gericht op positieve verandering: Onze diensten zijn ontworpen om verbeteringen in de gezondheid en het welbevinden van uw team te realiseren.
  • Focus op constructieve verbetering: Onze services zijn speciaal ontworpen om aanzienlijke verbeteringen te realiseren in zowel de gezondheid als het algemeen welbevinden van uw personeel.

Zet de stap naar een gezondere bedrijfscultuur in. Neem contact met ons op voor een persoonlijk aangepast PMO en werk aan een sterker, gelukkiger en doeltreffender team.

Preventief medisch onderzoek Meerssen
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!