Preventief medisch onderzoek Maasvlakte

PMO-Nederland introduceert nu in Maasvlakte op maat gemaakte gezondheidsanalyses gericht op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van uw personeel. Deze service, ontworpen voor zowel werkgevers als werknemers, omvat cruciale gezondheidstests die gunstig zijn voor de levensstijl van uw medewerkers, en draagt daardoor bij aan een positievere werkomgeving en verhoogde productiviteit. Visualiseer een werkplek waar de gezondheid van elke medewerker een prioriteit is, resulterend in grotere betrokkenheid en motivatie. Ons deskundige team zal naar Maasvlakte komen om deze PMO's (Preventieve Medische Onderzoeken) zorgvuldig uit te voeren, met een focus op diepgaande analyse en zorgvuldige feedback aan uw personeel. We garanderen duidelijke communicatie met de werkgever, zodat u volledig geïnformeerd bent over de gezondheidsstatus van uw team en de nodige vervolgstappen. We streven ernaar om een gezondere werkomgeving in Maasvlakte te creëren door middel van toegankelijke en effectieve gezondheidsevaluaties.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Maasvlakte

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Verbeter de gezondheidsstandaarden in Maasvlakte op uw werkplek met onze geavanceerde PMO-services.

PMO-Nederland onthult nu in Maasvlakte haar specifiek aangepaste gezondheidsanalyses, gericht op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van uw personeel. Deze service, bestemd voor zowel werkgevers als werknemers, bestaat uit vitale gezondheidstests die ten goede komen aan de levensstijl van uw werknemers, bijdragend aan een beter werkklimaat en verhoogde productiviteit. Visualiseer een werkplek waar de gezondheid van elke werknemer de kern vormt, wat leidt tot meer betrokkenheid en motivatie. Ons deskundige team zal naar Maasvlakte afreizen om deze PMO's (Preventief Medisch Onderzoek) met grote precisie uit te voeren, met een focus op diepgaande analyse en zorgvuldige feedback aan uw personeel. We zorgen voor heldere communicatie met de werkgever, zodat u volledig op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw team en welke vervolgstappen er genomen dienen te worden. Ons doel is het scheppen van een gezondere werkomgeving in Maasvlakte door middel van toegankelijke en effectieve gezondheidsevaluaties.

Voordelen van ons PMO in Maasvlakte:

  • Lokale kennis: Onze specialisten zijn grondig ingevoerd in de specifieke gezondheidsuitdagingen en mogelijkheden binnen Maasvlakte.
  • Individuele focus: Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat elke werknemer zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt.
  • Gericht op positieve ontwikkeling: Onze diensten zijn specifiek ontwikkeld om aanzienlijke verbeteringen te bewerkstelligen in de gezondheid en het welzijn van uw team.

Neem de stap richting een gezondere bedrijfscultuur in Maasvlakte. Contacteer ons voor een op maat gesneden PMO en zet in op een veerkrachtiger, tevredener en efficiënter team.
Preventief medisch onderzoek Maasvlakte
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!