Preventief medisch onderzoek Lelystad

PMO Lelystad - Gezondheid als kernwaarde op de werkvloer. PMO-Nederland introduceert in Lelystad geavanceerde PMO-diensten, specifiek gecreëerd om ondernemingen te assisteren bij het vroegtijdig opsporen van gezondheidsrisico's bij personeel. Ons diepgaande programma omvat uitvoerige gezondheidsenquêtes, precieze metingen van vitale functies zoals bloeddruk en cholesterol, en volledige analyses van de Body Mass Index, aangepast aan de eisen van werkgevers in Lelystad. Wij bieden tevens aanvullende onderzoeksmogelijkheden. Deze gezondheidsevaluaties zijn zorgvuldig ontworpen om werkgevers te ondersteunen in het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van hun personeel, met als doel een gezondere werkomgeving en verbeterd algeheel welzijn.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Lelystad

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Zorg voor een gezondere werkplek in Lelystad met ons PMO.


PMO-Nederland introduceert in Lelystad speciaal ontworpen gezondheidsanalyses, gericht op het verhogen van het welzijn en de gezondheid van werknemers. Deze service, aangeboden aan zowel werkgevers als werknemers, omvat fundamentele gezondheidstests die niet alleen de levenskwaliteit van uw team verhogen, maar tevens een positief effect hebben op zowel de werksfeer als de algehele productiviteit. Visualiseer een werkomgeving in Lelystad waar de gezondheid van iedere medewerker als essentieel wordt beschouwd, wat resulteert in een toename van engagement en motivatie. Ons vakkundige team zal Lelystad bezoeken om deze PMO's (Preventief Medisch Onderzoek) grondig en met zorg uit te voeren, waarbij de nadruk ligt op gedetailleerde analyse en betrokken feedback aan uw personeel. We bieden heldere communicatie met werkgevers, om ervoor te zorgen dat u volledig op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw personeel en de benodigde vervolgacties. Onze missie is het verbeteren van de gezondheid op de werkplek in Lelystad door middel van onze toegankelijke en doeltreffende gezondheidsevaluaties.


Pluspunten van ons PMO in Lelystad:

  • Kennis van de Regio: Onze specialisten hebben grondige kennis van de specifieke gezondheidsuitdagingen en kansen in Lelystad.
  • Individuele Aanpak: Wij garanderen dat iedere medewerker zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt.
  • Gericht op Resultaten: Onze diensten zijn gefocust op tastbare verbeteringen in zowel de gezondheid als het welbevinden van uw personeel.


Start vandaag nog met het creëren van een gezondere werkomgeving in Lelystad. Laat ons een PMO samenstellen dat specifiek op uw behoeften is afgestemd en werk samen aan een gezonder, vrolijker en productiever team.Preventief medisch onderzoek Lelystad
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!