Preventief medisch onderzoek Leimuiden

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Leimuiden - PMO-Nederland vervult een leidende rol in het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van werknemers door middel van ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Dit onderzoek is essentieel voor het ontwikkelen van een levendiger team. Het proces vangt aan met een uitgebreide gezondheidsvragenlijst, gevolgd door een grondige analyse van kritieke gezondheidsindicatoren onder andere bloeddruk, cholesterolgehalte en de Body Mass Index (BMI). Onze focus ligt op het tijdig identificeren van potentiële gezondheidsrisico's bij werknemers. Onze strategie omvat ook de mogelijkheid voor meer diepgaande onderzoeken, specifiek ontworpen om te voldoen aan de speciale behoeften van uw bedrijf. Door ons te concentreren op de gezondheid en het welzijn van uw personeel, mikken we op het verbeteren van de werkomgeving, wat resulteert in een toename van tevredenheid.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Preventief medisch onderzoek Leimuiden

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Inzicht in gezondheids- en werkplekfactoren.

Arbowet

Onze PMO-diensten garanderen naleving van Arbowet artikel 18.

Meten is weten

Verminder verzuim door vroegtijdige herkenning van patronen met onze checks.

Zet in op duurzame gezondheid op werk in Leimuiden met PMO

In Leimuiden richten we onze inspanningen op het verhogen van de gezondheid en het welzijn van onze werknemers, een kernaspect voor de groei van iedere onderneming. Met enthousiasme bieden we ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO) aan, dat wij moeiteloos bij u op de werkplek kunnen implementeren. Deze dienst is met aandacht ontwikkeld om zowel werkgevers als werknemers van cruciale gezondheidstoetsingen te voorzien. Zulke toetsingen dragen niet alleen bij aan een gezondere lifestyle, maar stimuleren ook een verbeterde werksfeer en verhoogde productiviteit. Beeld u een werkomgeving in waar elke werknemer zich erkend en energiek voelt, met een focus op welzijn als centrale waarde. Dit gevoel van erkenning is van groot belang voor het stimuleren van betrokkenheid en motivatie. Onze bekwaamheid toont zich in het nauwgezet uitvoeren van gezondheidscontroles en het diepgaand delen van de uitkomsten. We garanderen heldere en effectieve communicatie richting u als werkgever, zodat u volledig op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw personeel en passende maatregelen kunt treffen.

Voordelen van een PMO:

  • Sterkere merkidentiteit: Bedrijven die bekendstaan om hun zorg voor werknemersgezondheid versterken hun merk en aantrekkelijkheid op de markt.
  • Verhoogde focus en concentratie: Een goede gezondheid draagt bij aan een betere mentale scherpte, wat essentieel is voor het uitvoeren van taken met hoge precisie.
  • Hogere klanttevredenheid: Tevreden en gezonde werknemers leveren betere service, wat positief bijdraagt aan de klantervaring.

Zet vandaag nog de stap voor een op maat gemaakt PMO en bundel krachten met ons om een levendiger en content team tot stand te brengen.

Preventief medisch onderzoek Leimuiden
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!