Preventief medisch onderzoek Leerdam

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Leerdam - PMO-Nederland zet zich actief in om het welzijn en de gezondheid van werknemers te verbeteren door het aanbieden van een Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Deze essentiële dienst is gericht op het stimuleren van een meer vitale werkomgeving. Het proces start met een gedetailleerde gezondheidsvragenlijst, waarna een grondige beoordeling van cruciale gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk, cholesterolgehalte en de Body Mass Index (BMI) volgt. Onze strategie heeft als kern het tijdig identificeren van mogelijke gezondheidsrisico's bij werknemers. Met een benadering die inclusief specifieke vervolgonderzoeken is, bieden we een service die naadloos aansluit op de unieke behoeften van uw bedrijf. Door prioriteit te geven aan de gezondheid en het welzijn van werknemers, streven we ernaar een positievere werkomgeving te cultiveren, wat resulteert in een verhoogde werknemerstevredenheid.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Preventief medisch onderzoek Leerdam

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Directe inzichten in gezondheid en werkomstandigheden.

Arbowet

Onze PMO-service voldoet aan Arbowet artikel 18, en garandeert naleving van wetgeving

Meten is weten

Verminder verzuim door verzuimpatronen te herkennen met onze PMO's.

Boost de vitaliteit en gezondheid van uw werknemers in Leerdam met PMO

In Leerdam wijden we ons helemaal aan het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van werknemers, een kernfactor voor het succes van elke onderneming. Met trots presenteren wij onze Preventieve Medische Onderzoeken (PMO), welke wij moeiteloos op uw eigen werkplek kunnen verrichten. Deze dienst is zorgvuldig opgezet om zowel werkgevers als werknemers te voorzien van fundamentele gezondheidsanalyses. Deze beoordelingen moedigen niet alleen een gezondere levensstijl aan, maar leveren ook een bijdrage aan een verbeterde werkomgeving en een verhoging van de productiviteit. Visualiseer een werkomgeving waar elke medewerker zich erkend en belangrijk voelt, met gezondheid als een centraal punt. Dit gevoel van waardering is essentieel voor het stimuleren van toewijding en motivatie. Onze expertise schuilt in het met precisie uitvoeren van gezondheidsonderzoeken en het gedetailleerd rapporteren van resultaten. Wij zorgen ook voor duidelijke en effectieve communicatie met u, de werkgever, zodat u constant geïnformeerd bent over de gezondheidstoestand van uw medewerkers en overzicht hebt over de te nemen vervolgstappen.

Voordelen van een PMO:

  • Verbeterde mentale welzijn: Regelmatige PMO's kunnen stress en angst verminderen, waardoor werknemers zich gelukkiger en meer tevreden voelen op het werk.
  • Lager ziekteverzuim: Door vroegtijdige opsporing van gezondheidsproblemen kunnen PMO's helpen het algemene ziekteverzuim te verminderen, wat resulteert in een hogere productiviteit en continuïteit binnen het bedrijf.
  • Verhoogde werktevredenheid: Wanneer werknemers zien dat hun gezondheid prioriteit heeft, verhoogt dit hun tevredenheid en loyaliteit naar de organisatie, wat bijdraagt aan een lagere personeelsverloop.

Richt u op een gezonder toekomstbeeld voor uw bedrijf. Maak vandaag nog een afspraak voor een op maat gemaakt PMO en bouw samen met ons aan een team dat vitaler en tevredener is.

Preventief medisch onderzoek Leerdam
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!