Preventief medisch onderzoek Leende

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Leende - PMO-Nederland richt zich op het bevorderen van de gezondheid en het algemeen welzijn van werknemers via ons gespecialiseerde Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Dit aanbod is essentieel voor het realiseren van een gezonder werkteam. De procedure start met een diepgaande gezondheidsvragenlijst, waarna een uitvoerige analyse van vitale gezondheidsfactoren zoals bloeddruk, cholesterol en de Body Mass Index (BMI) plaatsvindt. Onze methodiek is nauwkeurig samengesteld om eventuele gezondheidsrisico's bij het personeel tijdig te identificeren. Onze dienstverlening, uitbreidbaar met extra onderzoeken, is ontworpen om perfect te voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Door nadruk te leggen op de gezondheid en welzijn van uw personeel, streven we naar een verrijkte werkomgeving, wat leidt tot een toename in productiviteit en een hogere tevredenheid onder werknemers.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Preventief medisch onderzoek Leende

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Onmiddellijke beoordeling van gezondheidstoestand en arbeidsomgeving.

Arbowet

Onze programma's voldoen aan de vereisten van Arbowet artikel 18, die regelmatige PMO's aanbeveelt, waarborgend dat we de wet volledig naleven.

Meten is weten

Ontdek de trends in ziekteverzuim binnen uw bedrijf; onze PMO's zijn effectief in het terugdringen van het aantal afwezigheden.

Boost de vitaliteit van uw werknemers in Leende via PMO

In Leende zetten we ons in voor de gezondheid en het welzijn van onze werknemers, bouwstenen voor het succes van iedere onderneming. We zijn er trots op dat we ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO) kunnen aanbieden, dat we moeiteloos bij u op locatie kunnen uitvoeren. Deze service is met aandacht ontworpen om zowel werkgevers als werknemers te voorzien van essentiële gezondheidsevaluaties. Deze evaluaties stimuleren niet alleen een gezondere manier van leven, maar leiden ook tot een verbeterde sfeer op het werk en een verhoging van de werkprestaties. Stelt u zich een werkplek voor waar elke medewerker zich gewaardeerd en gezond voelt, met gezondheid als kernfocus. Dit gevoel van waardering versterkt de betrokkenheid en de motivatie aanzienlijk. Ons kenmerk is de nauwgezetheid waarmee we onderzoeken uitvoeren en resultaten communiceren. We zorgen ook voor heldere en efficiënte communicatie met u als werkgever, om ervoor te zorgen dat u te allen tijde goed geïnformeerd bent over de gezondheidsstatus van uw team en de te nemen vervolgstappen.

Voordelen van een PMO:

  • Verhoogde weerstand: Preventieve gezondheidszorg en leefstijladvies kunnen het immuunsysteem van werknemers versterken, waardoor ze minder vatbaar zijn voor seizoensgebonden ziekten en andere gezondheidsproblemen.
  • Grotere klanttevredenheid: Tevreden en gezonde werknemers zorgen voor een betere klantenservice, wat direct bijdraagt aan de tevredenheid van klanten.
  • Vermindering van ongevallen: Een gezond personeelsbestand is minder vatbaar voor ongevallen op de werkvloer, wat de veiligheid verhoogt en potentiële aansprakelijkheidsrisico's verlaagt.

Zet in op een betere gezondheid voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact op voor een op maat gemaakt PMO en bouw samen met ons aan een team dat vitaler, tevredener en meer geconcentreerd is.

Preventief medisch onderzoek Leende
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!