Preventief medisch onderzoek Landgraaf

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Landgraaf - PMO-Nederland zet zich in om het welzijn van uw werknemers te verhogen met ons scala aan Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Deze dienst is cruciaal voor het creëren van een gezonder team. Het begint allemaal met een uitvoerige gezondheidsenquête, gevolgd door grondige beoordelingen van gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk, cholesterol en BMI. Onze procedures zijn zorgvuldig ontworpen om gezondheidsrisico's bij uw werknemers effectief vroeg te identificeren en aan te pakken. Met onze aanpasbare service, inclusief opties voor extra onderzoeken, sluiten we perfect aan bij de specifieke behoeften van uw bedrijf. We richten ons op het bevorderen van de gezondheid en tevredenheid van uw team, met als doel een positievere werkplek te realiseren die leidt tot meer productiviteit en een hogere mate van tevredenheid onder het personeel.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Landgraaf

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Verkrijg onmiddellijk inzicht in de gezondheid, werksfeer en werkcondities van uw team.

Arbowet

Onze services voldoen aan de Arbowet artikel 18, die periodieke PMO's voorschrijft, waarborgend dat we aan alle regelgeving voldoen.

Meten is weten

Biedt inzicht in ziekteverzuimduur en draagt bij aan vermindering van ziekteverzuim.

Stimuleer een gezonde werkplek in Landgraaf met onze PMO diensten

We zijn toegewijd aan het verhogen van gezondheid en welbevinden bij werknemers, cruciale aspecten voor het floreren van iedere organisatie. Met enthousiasme stellen we onze vooruitstrevende Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) ter beschikking, uitvoerbaar rechtstreeks op uw bedrijfslocatie. Deze dienst is met nauwkeurigheid ontwikkeld om zowel werkgevers als werknemers essentiële gezondheidstoetsingen te bieden. Deze toetsingen stimuleren niet alleen een gezondere manier van leven, maar zorgen ook voor een versterking van de werksfeer en een toename in productiviteit.

Stelt u zich voor, een werkomgeving waar iedereen zich gewaardeerd en vol energie voelt, met gezondheid als een standaardprioriteit. Dit gevoel van erkenning draagt fundamenteel bij aan verhoogde engagement en stimulans. Ons deskundige team is gespecialiseerd in het nauwgezet uitvoeren van PMO's met de grootste zorg en empathie. We zijn vooral bekwaam in het gedetailleerd uitvoeren van de onderzoeken en het zorgzaam communiceren van de bevindingen. Daarbij zorgen we voor heldere en efficiënte communicatie met u, zodat u steeds volledig geïnformeerd bent over de gezondheidsstatus van uw personeel en geïnformeerd wordt over eventuele nodige acties.

Voordelen van een PMO:

  • Verhoogde werknemerstevredenheid: Bedrijven die gezondheid vooropstellen zien vaak een toename in tevredenheid onder het personeel.
  • Vermindering van ziekteverzuim: Preventieve maatregelen leiden tot minder ziekteverzuim.
  • Meetbare gezondheidsverbeteringen: Onze diensten bieden concrete verbeteringen in de gezondheid en het welzijn van uw team.

Beslis vandaag nog voor een gezondere werkomgeving. Maak een afspraak voor uw persoonlijk afgestemd Preventief Medisch Onderzoek en ga met ons op pad naar een gezonder, blijer en geconcentreerder team.

Preventief medisch onderzoek Landgraaf
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!