Preventief medisch onderzoek kinderopvang

Preventief Medisch Onderzoek (PMO) voor de Kinderopvang - Verhoog de vitaliteit en verlaag het verzuim in uw kinderopvang met ons gespecialiseerde Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Wordt uw kinderopvang geconfronteerd met uitdagingen zoals personeelsverzuim, stress of andere gezondheidsproblemen? Ons PMO brengt nieuwe energie en verhoogt de vitaliteit en productiviteit van uw team.

  • Gezondheidschecks op maat: Een op maat gemaakte gezondheids-APK die essentieel is voor het waarborgen van het welzijn van uw medewerkers.
  • Service op Locatie: Onze specialisten komen naar uw kinderopvang, waardoor deelname aan het PMO moeiteloos verloopt voor uw personeel.
  • Boost in energie en innovatie: Door vroegtijdige interventies pakken we gezondheidsproblemen aan voordat ze leiden tot verzuim, specifiek afgestemd op de unieke uitdagingen in de kinderopvang.
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek kinderopvang

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Verbeterde vitaliteit

Verkrijg een helder beeld van de algehele gezondheid, werksfeer en omgevingsfactoren binnen uw kinderopvang, essentieel voor het welzijn van uw personeel.

Naleving Arbowet

Een regelmatig PMO zorgt dat u niet alleen voldoet aan wettelijke eisen maar ook proactief bijdraagt aan een gezondere werkomgeving.

Energie

Ons PMO zorgt voor meer energie op de werkvloer, wat essentieel is voor de productiviteit en tevredenheid.

Implementatie van een PMO in de kinderopvang!

Onze PMO-dienst biedt diepgaande analyses en inzichten in de gezondheid van uw team, perfect afgestemd op de dynamiek van de kinderopvang. Met regelmatige gezondheidsevaluaties ondersteunen we niet alleen het welzijn van uw medewerkers, maar dragen we ook bij aan hun vermogen om met plezier en energie te werken.

De implementatie van een PMO verbetert de gezondheid en het welzijn binnen uw organisatie, wat essentieel is voor het handhaven van hoge prestaties en het voortzetten van uw missie om kwalitatieve kinderopvang te bieden. Onze service omvat op locatie bezoeken, een gebruiksvriendelijk online boekingsportaal, en een heldere prijsstelling.

Na elk onderzoek volgt een gedetailleerde rapportage en een actieplan, inclusief toegang tot educatieve materialen voor een gezonde levensstijl. Dit verzekert een voortdurende verbetering en een gezonde levensstijl voor uw team.

Verhoog de vitaliteit en productiviteit van uw team door een gezonde werkomgeving te bevorderen. Voor een offerte of direct advies, neem vandaag nog contact met ons op.

Preventief medisch onderzoek kinderopvang
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

No items found.

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!