Preventief medisch onderzoek Kampen

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Kampen - PMO-Nederland is actief betrokken bij het verbeteren van werknemersgezondheid en -welzijn via onze Preventieve Medische Onderzoeken (PMO). Deze essentiële dienstverlening is gericht op het vormen van een meer dynamisch team. Het proces start met een gedetailleerde gezondheidsvragenlijst, gevolgd door een nauwkeurige analyse van essentiële gezondheidsfactoren, waaronder bloeddruk, cholesterol en BMI. Onze missie is om gezondheidsrisico's bij werknemers tijdig te herkennen. Onze flexibele service, inclusief de optie voor aanvullende gerichte onderzoeken, is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de unieke behoeften van uw bedrijf. Door een sterke nadruk te leggen op de gezondheid en het welzijn van uw personeel, streven we ernaar een positievere werkomgeving te realiseren, resulterend in verhoogde werknemerstevredenheid.

.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Kampen

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Directe inzichten in gezondheid en werkomstandigheden.

Arbowet

Onze PMO-service voldoet aan Arbowet artikel 18, en garandeert naleving van wetgeving

Meten is weten

Verminder verzuim door verzuimpatronen te herkennen met onze PMO's.

Boost de vitaliteit en gezondheid van uw werknemers in Kampen met PMO

In Kampen zetten we ons volledig in voor het welzijn en de gezondheid van werknemers, cruciaal voor het welvaren van iedere onderneming. We zijn verheugd onze Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) aan te bieden, die naadloos bij u op locatie worden uitgevoerd. Deze service is met grote zorg ontwikkeld om zowel werkgevers als werknemers te voorzien van essentiële gezondheidsevaluaties. Deze evaluaties bevorderen niet alleen een gezonder leven, maar dragen tevens bij aan een positievere werkplek en verhoogde efficiëntie. Stel u een werkplek voor waar iedereen zich gewaardeerd en essentieel voelt, met een sterke focus op gezondheid.

Deze waardering speelt een cruciale rol bij het verhogen van betrokkenheid en motivatie. Onze specialiteit ligt in het zorgvuldig verrichten van medische onderzoeken en het nauwgezet delen van de bevindingen. Daarnaast bieden we heldere en effectieve communicatie met u als werkgever, om u voortdurend op de hoogte te houden van de gezondheidsstatus van uw personeel en de benodigde acties die volgen.

Voordelen van een PMO:

  • Verbeterde mentale welzijn: Regelmatige PMO's kunnen stress en angst verminderen, waardoor werknemers zich gelukkiger en meer tevreden voelen op het werk.
  • Lager ziekteverzuim: Door vroegtijdige opsporing van gezondheidsproblemen kunnen PMO's helpen het algemene ziekteverzuim te verminderen, wat resulteert in een hogere productiviteit en continuïteit binnen het bedrijf.
  • Verhoogde werktevredenheid: Wanneer werknemers zien dat hun gezondheid prioriteit heeft, verhoogt dit hun tevredenheid en loyaliteit naar de organisatie, wat bijdraagt aan een lagere personeelsverloop.

Richt u op een gezonder toekomstbeeld voor uw bedrijf. Maak vandaag nog een afspraak voor een op maat gemaakt PMO en bouw samen met ons aan een team dat vitaler en tevredener is.

Preventief medisch onderzoek Kampen
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!