Preventief medisch onderzoek IJsselstein

PMO-Nederland zet een stap vooruit in IJsselstein door haar gespecialiseerde PMO-diensten aan te bieden, nauwkeurig afgestemd op de specifieke vereisten van de lokale bedrijfsgemeenschap. Dit uitgebreide aanbod omhelst diepgaande gezondheidsanalyses, met gedetailleerde evaluaties van essentiële gezondheidsfactoren zoals bloeddruk, cholesterolwaarden, en Body Mass Index, specifiek ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van IJsselsteinse werkgevers. Door het toevoegen van diverse testopties, is ons doel om bedrijfsleiders actief te assisteren in het cultiveren van een gezondere, meer vitale werkomgeving. Dit initiatief is gericht op het verhogen van het welzijn en de productiviteit van werknemers, met het uiteindelijke doel om zowel individuele gezondheid als bedrijfsprestaties te verbeteren.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Preventief medisch onderzoek IJsselstein

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Boost de gezondheid op uw werk in IJsselstein aanzienlijk met onze PMO-oplossingen

PMO-Nederland biedt in IJsselstein gepersonaliseerde gezondheidsonderzoeken aan, met als doel de gezondheid en het welzijn van werknemers te bevorderen. Deze service, bedoeld voor werkgevers en werknemers, bevat belangrijke gezondheidscontroles die een gunstige impact hebben op de levensstijl van uw team, wat de werksfeer en productiviteit ten goede komt. Beeld u een werkomgeving in waar de gezondheid van elke werknemer voorop staat, wat resulteert in verhoogde betrokkenheid en motivatie. Ons professionele team bezoekt IJsselstein om deze PMO's nauwgezet uit te voeren, met een nadruk op accurate analyse en inlevende feedback. We zorgen voor duidelijke communicatie met de werkgever, zodat u volledig op de hoogte bent van de gezondheidstoestand van uw team en eventuele actiepunten. Onze missie is het verbeteren van een gezonde werkomgeving in IJsselstein door middel van onze toegankelijke en efficiënte gezondheidsevaluaties.

Voordelen van ons PMO in IJsselstein:

  • Lokale gezondheidsinzichten: Dankzij onze uitgebreide kennis over de gezondheidssituatie in IJsselstein, kunnen we gerichte oplossingen bieden.
  • Zorg op maat: We verzekeren dat elke individuele medewerker oprechte aandacht en zorg ontvangt, waardoor ze zich echt gewaardeerd voelen.
  • Bevordering van welzijn: Onze programma's zijn zorgvuldig ontwikkeld om essentiële verbeteringen aan te brengen in zowel de fysieke als mentale gezondheid van uw werknemers.

Stap over naar een welzijnsgerichte werkcultuur in IJsselstein. Met een persoonlijk PMO-plan werkt u aan een team dat vitaler, opgewekter en meer op prestaties gericht is
Preventief medisch onderzoek IJsselstein
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!