Preventief medisch onderzoek IJmuiden

PMO-Nederland zet zich in IJmuiden in voor het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van werknemers met onze speciaal afgestemde gezondheidsanalyses. Deze dienst, ontworpen voor alle partijen binnen de organisatie, biedt belangrijke gezondheidstests die de levensstijl van uw medewerkers verbeteren, leidend tot een betere werksfeer en verhoogde productiviteit. Visualiseer een werkomgeving in IJmuiden waar gezondheid centraal staat, resulterend in een boost in betrokkenheid en motivatie. Ons professionele team bezoekt IJmuiden om PMO's uit te voeren, met een focus op grondige analyse en persoonlijke feedback. We garanderen transparante communicatie met werkgevers, zodat u altijd op de hoogte bent van de gezondheid van uw team. Onze ambitie is het bevorderen van een gezondere werkomgeving in IJmuiden door onze toegankelijke en doeltreffende gezondheidsevaluaties.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek IJmuiden

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Verhoog productiviteit en welzijn in IJmuiden met PMO-Nederland

PMO-Nederland introduceert in IJmuiden haar zorgvuldig ontwikkelde gezondheidsanalyses, ontworpen om de gezondheid en het welzijn van uw personeel te bevorderen. Deze dienst, gericht op zowel werkgevers als werknemers, omvat essentiële gezondheidstests die de levensstijl van uw werknemers positief beïnvloeden, wat bijdraagt aan een verbeterde werksfeer en hogere productiviteit. Stel u een werkomgeving voor waar de gezondheid van elke werknemer centraal staat, resulterend in verhoogde betrokkenheid. Ons deskundige team zal IJmuiden bezoeken om deze PMO's met precisie uit te voeren, gericht op grondige analyse en zorgvuldige feedback. We zorgen voor duidelijke communicatie met de werkgever, zodat u altijd op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw team. Ons doel is het creëren van een gezondere werkomgeving in IJmuiden door middel van onze toegankelijke en effectieve gezondheidsevaluaties.

Voordelen van ons PMO in IJmuiden:

  • Versterking teamgeest: Onze PMO-diensten in IJmuiden dragen bij aan het versterken van de teamgeest door gezamenlijke gezondheidsinitiatieven, wat leidt tot meer samenhang en een ondersteunende werkomgeving.
  • Individuele focus: Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat elke werknemer zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt.
  • Verbeterde werknemerstevredenheid: Onze PMO-diensten in IJmuiden dragen bij aan een hogere werknemerstevredenheid door te laten zien dat het bedrijf investeert in de gezondheid en het welzijn van zijn personeel, wat leidt tot een positiever werkklimaat en verhoogde loyaliteit.

Neem de stap richting een gezondere bedrijfscultuur in IJmuiden. Contacteer ons voor een op maat gesneden PMO en zet in op een veerkrachtiger, tevredener en efficiënter team.
Preventief medisch onderzoek IJmuiden
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!