Preventief medisch onderzoek Hoogvliet

Preventief medisch onderzoek Hoogvliet wordt actief aangeboden door PMO-Nederland, met als doel lokale bedrijven te ondersteunen in het vroegtijdig herkennen van gezondheidsrisico's bij hun werknemers. Dit uitgebreide PMO bevat een gedetailleerde gezondheidsvragenlijst, precieze metingen van bloeddruk en cholesterol, en grondige BMI-analyses. Afhankelijk van de individuele behoeften en voorkeuren van werkgevers in Hoogvliet, bieden we de flexibiliteit om het standaardonderzoek uit te breiden met aanvullende tests. Onze aanpak is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de specifieke vereisten van elk bedrijf, waarbij we streven naar het optimaliseren van de gezondheid en het welzijn van werknemers. Door onze diensten aan te passen, garanderen we een PMO dat niet alleen de gezondheid van werknemers bevordert, maar ook bijdraagt aan een productievere en gezondere werkomgeving in Hoogvliet.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Hoogvliet

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Werknemersgezondheid voorop met PMO-diensten in Hoogvliet

Bij PMO-Nederland zijn we toegewijd aan het verbeteren van de gezondheid op de werkvloer in Hoogvliet door het aanbieden van hoogwaardige PMO's direct op locatie voor bedrijven. Onze service biedt essentiële gezondheidschecks die niet alleen een gezondere levensstijl onder werknemers bevorderen, maar ook bijdragen aan een positievere werksfeer en een toename in productiviteit. Het gevoel van waardering groeit wanneer werknemers merken dat hun gezondheid een prioriteit is voor hun werkgever.

Ons team van gekwalificeerde professionals reist naar Hoogvliet om deze PMO's met de grootste zorgvuldigheid uit te voeren. Ze communiceren de resultaten helder en met empathie naar de werknemers en zorgen voor een effectieve communicatie met de werkgevers, zodat deze volledig op de hoogte zijn van de gezondheidsstatus van hun personeel en de nodige vervolgstappen kunnen overwegen.

Voordelen van ons PMO in Hoogvliet:

  1. Verhoging van de levenskwaliteit: Werknemers met een betere gezondheid ervaren een hogere levenskwaliteit, wat hun geluk en tevredenheid op het werk
  2. Ondersteuning bij leefstijlverandering: PMO biedt werknemers inzicht in hun gezondheid, wat hen kan motiveren tot gezondere leefstijlkeuzes.
  3. Duurzame inzet: Gezonde werknemers zijn langer inzetbaar, wat bijdraagt aan de continuïteit en groei van het bedrijf op lange termijn.

Door te kiezen voor een PMO in Hoogvliet met PMO-Nederland, neemt u een belangrijke stap naar een gezonder en productiever team. Investeer vandaag nog in het welzijn van uw werknemers en leg de basis voor langdurig succes binnen uw organisatie.

Preventief medisch onderzoek Hoogvliet
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!