Preventief medisch onderzoek Hoogezand

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Hoogezand - PMO-Nederland zet zich in voor het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van werknemers door middel van ons gespecialiseerde Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Deze dienst speelt een cruciale rol in het vormen van een energieker en gezonder team. Het traject start met een uitgebreid gezondheidsonderzoek, gevolgd door een gedetailleerde analyse van belangrijke gezondheidsfactoren onder andere bloeddruk, cholesterolgehalte en BMI. We hebben onze aanpak ontworpen om gezondheidsrisico's bij werknemers proactief op te sporen. Onze service, inclusief de optie voor verdiepende onderzoeken, kan naadloos worden aangepast aan wat uw onderneming nodig heeft. Door de gezondheid en het welzijn van uw personeel centraal te stellen, mikken we op het creëren van een aangenamere werksfeer, wat resulteert in hogere tevredenheid onder het personeel.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Hoogezand

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Directe inzichten in gezondheidsstatus en conditie van de werkomgeving.

Arbowet

Onze dienstverlening voldoet aan de normen van artikel 18 van de Arbowet voor PMO's, waardoor we aan alle wettelijke verplichtingen voldoen.

Meten is weten

Analyseer ziekteverzuim patronen; onze PMO's dragen bij aan het verminderen van afwezigheidspercentages.

Creëer een gezonde werkcultuur in Hoogezand met PMO.

In Hoogezand zijn we volledig toegewijd aan het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van werknemers, een fundament voor het succes van elk bedrijf. Wij bieden met trots onze Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) aan, uitvoerbaar op uw eigen werkplek. Deze dienst is zorgvuldig samengesteld om zowel werkgevers als werknemers te ondersteunen met cruciale gezondheidsbeoordelingen. Deze beoordelingen bevorderen niet alleen een gezondere manier van leven, maar leiden ook tot een betere werkomgeving en verhoogde werkprestaties. Beeldt u zich in dat elke werknemer zich erkend en belangrijk voelt in een werkomgeving waar gezondheid vooropstaat. Deze waardering is essentieel voor het versterken van engagement en motivatie. Onze expertise ligt in het precies uitvoeren van gezondheidsonderzoeken en het zorgvuldig communiceren van de uitkomsten. We zorgen ook voor duidelijke en effectieve communicatie met u als werkgever, om u continu geïnformeerd te houden over de gezondheid van uw team en duidelijke stappen vooruit te bepalen.

Voordelen van een PMO:

  • Verhoogde mentale welzijn: PMO's verminderen stress, verbeteren werknemersgeluk en tevredenheid.
  • Minder ziekteverzuim: Vroege gezondheidsdetectie via PMO's leidt tot consistentere aanwezigheid.
  • Grotere werknemersloyaliteit: Aandacht voor gezondheid verhoogt tevredenheid en vermindert verloop.

Richt u op een gezonder toekomstperspectief voor uw bedrijf. Leg direct contact voor een op maat gemaakt Preventief Medisch Onderzoek en bouw samen met ons aan een team dat vitaler en meer tevreden is.

Preventief medisch onderzoek Hoogezand
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!